سپاه یک فروند پهپاد جاسوسی رژیم صهیونیستی را با موشک ساقط کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلامتی هر چی سپاهی و بسیجی هست صلوات
سپاه یک فروند پهپاد جاسوسی رژیم صهیونیستی را با موشک ساقط کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلامتی هر چی سپاهی و بسیجی هست صلوات
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Mahdi-Void (09-04-2014)
تلاش بیهوده میکنن چون حضرت محمد گفته: دانش اگر در ثریا هم باشد مردمانی از سرزمین فارس(پارس) به آن دست خواهند یافت.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جالبه وقتی این حدیث رو زدن روی پول 5 تومنی کشور های غربی گفتن میخواید مارو کوچیک بشمورید و..... اما کشور های عربی صدا شون در نمیومد چون میدونستن اگه حرف بزنن سند حدیث رو میکنیم تو چشمشون.
حالا اسرائیل خودش رو جر بده ایران به فناوریش میرسه چون معصوم گفته. و معصوم هم دروغ نمیگه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
تنها چیزی که توی ایران قابل خنثی کردن نیست و نمیشه هیچوقت ازش در مقابل حملات و جاسوسی ها رد شد ، سیستم موشکی این کشور هست که هنوز که هنوزه با اینکه قدرت های جهان بارها ایران رو تهدید کردن ، حتی برای یک لحظه جرات حمله ندارن چون اینقدر در سیستم کوشکی قدرتمندیم ، دورد بر مردان دلیر وطن
دوستان جالبه که ایران تنها کشوری در جهان هست که مردم عادی در زمان های جنگ با جان و دل در مقابل تجاوز کشورها از خاکشون محافظت میکنن
Mahdi-Void (09-03-2014),WardeN (08-24-2014)
فقط خواستم بگم دارم نتم و عوض میکنم واسه اینه یه مدت نیستم
الان یه سریا میگن خب به ما چه که نیستی:badassplz:
With all respect
A_W_Z_2 (09-03-2014)
go with with
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
mrc4ever (09-04-2014)
برو با با ؟
mrc4ever (09-04-2014)
2 هفته هست 1 min هم نتونستم بازی کنم لعنت خدا به این مخابرات با این اینترنت !!!!!!
mrc4ever (09-04-2014)
4 هزار سال پیش کی می دونه اینا چی گفتن طرف نویسنده همراش نبوده که هر چی بگن کنارش بنویسنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان ما 12 تا امام داریم 32 هزار تا امام زاده هر روز هم دارن اپدیت می شن
قرآن رو قبول داری یا نه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه نداری که هیچ
اگه داری بهم بگو وقتی آیه نازل میشد کسی پیش پیامبر بود ، یا نه ؟ پس چطور قرآنو نوشتن ؟
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
آپدیت میشن ؟ منظورت اینه پیدا میشن ؟
آدمایی مثل تو با همون امام زاده بیچاره هم مشکل دارن ...
1400 سال نه 4000 هزار و این که اون زمان کاتب بوده و همه چی ثبت شده!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©