باید کنارت باشه ( خودت میدونی کی ) بعد تنها باشین در ارامش کامل نوشیدنی رو بخورین و این موزیک پلی بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید کنارت باشه ( خودت میدونی کی ) بعد تنها باشین در ارامش کامل نوشیدنی رو بخورین و این موزیک پلی بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
FCB (09-28-2016)
رفتم دوتا اینموتال 0.6 دلاری دادم 4 تا لول بوک گرفتم یه باکس داد 2.7 دلار فروختم
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
خیلی حال کردم داداش . ولی روی لغاتی که معمولی به کار بردی ، لغتی که بیشتر به شعر میاد بگو .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
رهی (09-28-2016)
نمیدونم الان که رفتم پیش دانشگاهی ۴روز در هفته تعطیلم باید دوتا بعضی کنم یا درس بخونم
دلم برای فروم تنگ شده بودای کاش دوباره dab بذارین میدونم سخته ولی خوب خیلی روحیه آدمو بعد این همه سرو کل زدن با روسا عوض میکنه
اگه تجربي هستي پيشنهاد نميكنم بازي كني شايد هفته اي دو ساعت اوايل ولي بعد از بعد عيد بايد قطعش كني
ولي اگه رياضي هستي راحت باش
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
بدترین کار جلوی ریکی که HP کم داره و داره دنبالت میکنه اینه که ازش بترسی،من نمیدونم واقعا چرا تا یه ریکی میاد Lion میزنه اون طرف به جای اینکه با لاین روش Dagon کنه(Dagon level 2 داشت سایلنس بود ) در میره اونم در صورتی که HP ریکی کمتر خودش بود بابا وایسا یه دگون بزن میمیره .میترسن دقیقا همون کاری رو میکنن که ریکی میخواد ،پشتشونو رو به ریکی میکنن:/من دیگه حرفی ندارم نمیدونم کی میخوان این مردم سبک بازیشونو درست کنن.
ولی از نظر من چه زیاضی چه تجربی هستی بشین بخون که اینا آب و نون نیست ،شوخی نی کنکور داری بعدش حسرتش واسه خودت میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از اشتباهات رايجه چون كول دان اسكيل هاي ريكي كمه شانس فرار از دستش رو نداريد پس اگه حتي مردن صددرصد باشه وايسيد و اتكش بديد بهتره تا فرار كنيد مگه اينكه بريستل باشيدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Fery (09-28-2016)
بعد از 6 ماه رفتم یه دست CSgo بزنم بازی که فایند میکنم از همون اول توی لگ شدید هستم تا آخر یعنی اصلا نمیشه راه رفت ! توی CMD پینگ یا روی تایم اوت هست یا روی 1000 ولی توی میرم سرور های دیگه که مردم خودشون ساختن بدون مشکل بازی میکنم
کسی میدونه مشکل از چیه؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
این بازی overwatch رو کسی اینجا هست ارزون سراغ داشته باشه ؟
اصلا گیفت مفتش گیر میاد؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©