مشکل اینه که بعد یه روز میاید باید 5 صفحه برید تا برسید تهشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تازه این وسط اگه یکی پست مفید بذاره دیده نمیشه
مشکل اینه که بعد یه روز میاید باید 5 صفحه برید تا برسید تهشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تازه این وسط اگه یکی پست مفید بذاره دیده نمیشه
ویرایش توسط samdeloges : 11-09-2016 در ساعت 09:39 AM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Hi trump
Apdentist (11-09-2016)
hi broThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خخخخ،داغون شدیم رفت
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Trump هیچ غلطی نمی تواند بکند
چی شده چی گفته مگه ؟ من تو جریان این چیزا نیستمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام ترامپ جون : )
خر همون خره پالونش عوض شده ! چه ترامپ چه کلینتون
بزرگان کشور ما باید رو خودشون تمرکز کنن اینا همشون عوضی هستن کی ما خیری از این کشورا دیدم که این باره دوم باشه
دورد بر اونی که شب از خوابش میزنه تا امنیت این خاک به لرزه نیفته
A_W_Z_2 (11-09-2016),erebor (11-09-2016),favel (11-09-2016),FCB (11-09-2016),samdeloges (11-09-2016)
6 تا لوز پشت هم چه حسی میتونه داشته باشه ؟
باز خوبه فقط یکیش رنک بود ...
(یه گیم رنک باختم گفتم بذار یه نرمال ببرم بعد دوباره برم رنک .... الان 5 تا بازی نرماله که دارم میبازم
طرف یه قمپز در کرد که با ایران در صورت رئیس جمهور شدن برخورد نظامی میکنه حالا بعضی ها باور کردن انگار شرّ هرته هرکی به قدرت رسید جنگ راه بندازه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط Fery : 11-09-2016 در ساعت 05:23 PM
اینا شعار هایی که توسط نامزدها برای رسیدن به ریاست جمهوری در همه زمان ها داده میشه و احتمال 10 % هم به واقعیت تبدیل نمیشه و فقط فقط جنبه شعار هستن بیشتر بخاطر صهیونیست ها بوده چون بیشتر امریکا دستشونه و باید این حرف ها رو میزد وگرنه نمیذاشتن بیاد بالا از اینطرف ترامپ علاقه زیادی به پوتین داره و برخی معتقد هستن برای رسیدن به پوتین ، ترامپ نمیتونه با ایران بد بشه. امریکا از بد و بدتر ، بد رو انتخاب کرده .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Fery (11-09-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©