هیچی باید یه دوره ورزشی و رژیمی خفن بگیری تا 60 روز جبران شه
هیچی باید یه دوره ورزشی و رژیمی خفن بگیری تا 60 روز جبران شه
داداش خداوکیلی تا حالا باشگاه رفتی؟
من منظورم از دوره ،دوره مکمل بود. بیخیال فدات
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
باشگاه بدنسازی نرفتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منظور من از دوره یه مدتی بود که توش همه رژیم غذایی و تمریناتو رعایت کنید برداشت من این بود از دوره ! حالا من مکمل اینا نمیخورم ببخشید : )
شاید یه دلیل دیگشم این باشه توی باشگاه هایی که رفتم تا حالا قرصی آمپولی و . . نبوده
ویرایش توسط dark druid : 11-12-2016 در ساعت 06:15 PM
آمپول؟
مشکل مملکت ما همینه برادر،هر جا بگی مکمل یا هر جا یه هیکل خوب داشته باشی زارت میزنن تو سرت که دارو مصرف کردی
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
FCB (11-12-2016)
من کلا راجب این چیزا اطلاعی ندارم و هیکل داریم تا هیکلThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وولک 1 پک داریم با تک پک 6 پک رو میزنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آره بعضیا مثل خودت محمد حسین،به خاطر اینکه خیلی 6پکشون رو دوست دارن،با یه لایه چربی تحت عنوان (1پک)ازش حفاظت میکننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رژیم رو رعایت میکنی؟ منم اغفال کردی دیروز بعد از 1 سال فست فود خوردم.
بیا شیراز بینم کی کیو میزنه
پ.ن=دوستان چقد شهریه باشگاه میدین؟شیراز خیلی گرون شده
ویرایش توسط Apdentist : 11-12-2016 در ساعت 09:05 PM
یکیو میشناسم 45 سالشه ولی از 10 سالگیش کار کرده ( تکواندو ) خدایی پکاش عین آهنه اول دست زدم فک کردم استخوان قفسه سینشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سیکس پک رمز اصلیش توی 3 چیزه = غذای سالم و به موقع -تمرین درست و بازم به موقع و آخریش هم داشتن خواب کافی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سایتا چرت مینویسن،بازدیدشون بره بالا
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++
یکی بود،دارو مصرف کرد رفت ماه عسل اومد ،هیکلش رو فقط باید میدیدی
من هر 3 رو دارم :ِدی خیلی لاغر تر شدم :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
go for 6pack
بعد 6 پک و 8 پک چطوریه / /؟ ذاتیه ؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©