داداش واقعا بعضی بازی های 5ک با 2ک فرقی ندارن میگی دارن همین الان مچ ایدی بدم؟
داداش واقعا بعضی بازی های 5ک با 2ک فرقی ندارن میگی دارن همین الان مچ ایدی بدم؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
بعضی از بازی ها درسته یعنی از هر 15 بازی شاید یکی خراب در بیاد اون دوستمون گفت سطح بازی ها آمده پایین یعنی هر بازی همینطوریه بازیکنا خراب شدن پست اولشو بخون .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من چون توی twitch بازکنای مختلف 5k رو بازی هاشونو میبینم سطح بازیا بالاست فک نکنی الکی حرف میزنم
بستگی به سرور هم داره . من تو sea بازی میکنم . یا پلیر خیلی خوبه . یا هم پلیر خیلی بد . اونایی که خوب بازی میکنن بازیشون در حد رنک 4-5 کیلو هست . رنک خودمم 2900
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
بله الان league of legends میاد player هارو به 7لیگ تقسیم میکنه.(لیگ ها هم خودشون 5دسته دارن البته)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لیگ bronze پره نووبه ولی از silver به بعد 85% player ها واقعا بازیشون خوب میشه.
بعدا اینطوری نیست که هر نووبی از لول 13 به بعد بیاد rank KDA خوب بگیره راحت مچ هارو ببره و بعدش رنکش بالا بیاد توی LoL باید لول حتما 30باشه(بالاترین لول بازی) و نوع pick هم به صورت cap. mode هستش.
یه ساپورتی کردم که ..... اخرش هیچی باختیم اینم از رنک ، ای کاش روز اول میدونستم قضیه رنک چیه و دست بهش نمیزدم که الان یک ادم درست حسابی با ما بیفته توی solo
یه مدت رنک solo من 2900 بود بعد از بس چفت و چول خورد به پستم شد 2500
الان تو رنک 2500 یه مشت ادم معقول و بازی بلد میخوره به پستم که نگو
نه سر مید دعوا میکنن نه سر ساپورت پیک کردن! نمیدونم والا اینم سیستمیه دیگه!
چی میگی؟ با لحن علی صادقی! نه پس میخوای سر اینم دعوا کنن..
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Win rate and win count are not related to MMR, nor are they meaningful measures of player skill
The system also takes into account Experience (number of games played), Player Performance, Gold Difference and various hidden variables
در رابطه با بی ربط بودن winrate محمد عزیز قبلا" گفته بودن و من باز هم تاییدش میکنم و یک چیزی هم اضافه کنم اینکه انقدر این سیستم دقیق هست که باعث میشه شانس برد هر دو تیم 50-50 بشه!
However, it does try to ensure that each team has a 50% chance of winning by matching players of similar skill against each other. This means that, over time, win-loss ratios will naturally settle around 50/50 for all but the very best players
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
''iMM (04-04-2015),Four-Eyes (04-04-2015),Mohammad_ai69 (04-04-2015)
انصافا اخه lolنسبت به دوتا 2 بازی هست که بخواهیم اینجا در موردش صحبت کنیم ؟
واقعا به نظر من اگه mmrبالا باشه نوب پیدا نمیشه ولی همین هفته پیش بازی میکردم یارو لولش 103 بود ما مثلا کری بودیم میرفتیم هیرو حریف hpبه زیر 20 درصد میریسید بریم بزنیمش مارو هوک میکرد بعد شش میکرد اینا هم هست ولی سطح بازی خیلی بالاست با این همه داستان ها
mrc4ever (09-14-2015)
دوست عزیز اصلا این حرفو نزن من خودم طرفداره جدی دوتا۲ ام ولی از همه نظر به جز گرافیک از دوتا۲ برتری داره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Four-Eyes (04-06-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©