میدونم شما خیلی pro هستی و همه چیو میدونیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منظورم این بود این فقط qualify ti هست و تیمای اصلی اصن بازی نمیکنن ... هنوز کو تا ti .
میدونم شما خیلی pro هستی و همه چیو میدونیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منظورم این بود این فقط qualify ti هست و تیمای اصلی اصن بازی نمیکنن ... هنوز کو تا ti .
What happened ? Axe happened
ti4 زد تو ذوق همه . خود منم شاید فقط فینال ببینم . تازه اگه چینی باشه که دیگه اصلا نمی بینمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Alliance حذف شد .
با باخت 2-0 مقابل ضعیف ترین تیم گروهشون RP که رده آخرو داشت Alliance چهارم شد و کلا حذف شد یعنی به ti5 نرسید البته بازی اولو که باختن حذف شدن بازی دوم مسخره بازی میکردن ... BU هم که singsing رو داشت پنجم شد و حذف شد .
از اونور Navi با 9 امتیاز به عنوان تیم اول آمد بالا و باید برای رسیدن به فینال با 4A SC بازی کنه .
ویرایش توسط LA_King : 05-31-2015 در ساعت 12:05 AM
alliance همین الان که با power rangers بازی داشت بازی دومش بود فک کنم داشتن مسخره بازی میکردن دیگه؟؟ این bulldog که داشت مسخره میکرد...
در کل بازی fun بود
آره دیگه همین بازیو میگم منم ... با axe مسخره بازی میکرد عوضی .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اونجاش من میخندیدم که میخواشت شیش کنه رو وینتر اینگار داشت لست هیتشو میزدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فک کنم دوباره از تیم پرتش کنن بیرون ... تغییرات اساسی میخواد Alliance .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیگه مسابقه ها رفتن تا فردا؟ یا امشب هنوز هست؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه دیگه امشب تمام ... بازی های Playoffs از فردا ظهر شروع میشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Soul Keeper (05-31-2015)
خیلی دوست دارم امسال سکرت قهرمان بشه و بیشتر از اون دوست دارم چینی ها به هیچ مقامی نرسن.
بازی های اصلی همون که 16 تا تیم شروع میکنن به رقابت کی شروع میشه؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©