موافقم حدود 1 سال دارن رو این آبدیت کار میکنن بعد اجباری نکنن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
موافقم حدود 1 سال دارن رو این آبدیت کار میکنن بعد اجباری نکنن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Deadking (08-23-2015)
بله. خیر!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
lol
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Deadking (08-23-2015)
پس ارزش نداره ار الان اپدیت کنیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Deadking (08-23-2015)
خدا کنه تا نزدیکای عید اجباری نشه
نه حوصله ی آپدیتش رو دارم نه پول مفت که بدم بخرمش
با سلام به تمام دوستان خوب بگم که دیگه کارمون تمومه لولو جوجه رو خورد دیگه نمیشه دوتا انلاین پلی داد تموم شد یک اپدیت جدید هم برای دوتا ریبرن اومده دیگه تموم شد ترک دوتا :imhorrifiedplz::wthplz::wthplz:
Deadking (09-02-2015)
دانلودش اجباری شد ؟
امروز 6 گیگ اپ اومد که تو این ماه میشه کلا هشت گیگ اپدیت والو امروز اعلام کرد بهتره از امروز دیگه اپدیت کنید چون 99 درصد باگ ها فیکس شده و به زودی اجباری میشه اگه از الان بگیرید بعدا که اومد دیگه نمیخواد دو سه روز پلی ندید تا دانلود بشه ولی نه هنوز اجباری نشدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
پس دانلود نکنیم چون حتی اگه 1 مگ اپ بده باید از اول دانلود کنیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه اونطوری نیست من اون 5.8 گیگ رو ک دانلود کردم خواستم دوباره برم تو بازی 12 مگ دوباره دانلود کرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این مقدار ثابت هست...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
یعنی وسط دانلود که مثلان 4 گیگ دانلود کرده باشیم دوباره اپ بده اون 4 گیگ نمیپره ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©