دکمه ویندوز کی بورد رو بزن( بین Alt و Ctrl سمت چپ) از بازی موقتا میاد بیرون،امد دوباره رو ایکون بازی کلیک کن میره تو بازی همه چیز هم درست شدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دکمه ویندوز کی بورد رو بزن( بین Alt و Ctrl سمت چپ) از بازی موقتا میاد بیرون،امد دوباره رو ایکون بازی کلیک کن میره تو بازی همه چیز هم درست شدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ببخشید 1 سوال داشتم reborn رو دانلود کردم الان اسم این 2تا custom game زیر رو میخواستم
1 - این custom game در واقع یه نوع فوتباله و هیرو ها بازیکنان فوتبالن هر هیرو قابلیت های منحصر به فرد خود را داره بر اساس هیروش در دوتا 2
2 - این مثل game معمولیه فقط همه چی (دمج - سرعت - دمج اسکیل و ...) چند برابر شده
اسم این 2تا custom game رو اگه میدونید بگید لطفا
اقا از هرجا خریدی پ خ کن هرچی دانلود کردم پرید :d
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
1-dota strikesThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2-Power Multiplier 20x
البیه dota imba که هیرو ها 1000برابر قوی تر شدن
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
آقا هرکی میخواد بدونه از کجا خریدم بهم پ.خ بده منم بهش میگم
wtf مملی؟ خدا لعنت کنه اون پستی رو که 7400 بگیره توی تهران! خیر نبینه واقعا... نمیگم زیاده ولی ظلمه! من حاظر بودم 40 تومن بدم ولی یه ساعت برسه دستم..
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
یه سوال
من چرا توی بازی علامتی برای موسم نمیاد؟
و اینکه چرا گرافیک بازی برام مثل ماریو هست؟ خواهش میکنم میدونید کمک کنید.
آخرین سوال اینکه چرا هیرو های بازی صدایی ندارن مثل techies هیچ حرفی نمیزنه؟
ویرایش توسط Apdentist : 09-10-2015 در ساعت 11:36 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
داداش فک کنم چون از ورامین میفرستن به تهران هم 7ت شدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
ریبورن رو نصب کردم
از لحاظ روانی بازی و fps عالی شده
و خیلی سریع مچ پیدا میکنه و راحت تر از قبل میشه alt tab کرد
در مورد پینگ ولی نمیتونم نظری بدم
گرچه ریجن ها پینگشون رو 210 ! اینا زده ولی توی بازی فرقی با قبل احساس نکردم
ویرایش توسط bayani : 09-11-2015 در ساعت 12:44 AM
فرقی نداره از هرجایی از کشور بفرستند پشت پیشتاز 7 تومنه اگرم وزنش از یک حدی بیشتر بشه پولشم بیشتر میشه ولی زیر 7تومان نمیاد مگه اینکه پست سفارشی بگیرینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©