سوال منم هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سوال منم هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
کسانی که قدیمی هستن فقط با بالاتر بردن سطح فکر و بازیشون به vhs میرسن حتی اگر 1000 اکانت جدید هم بسازید به رنک بالا دست پیدا نمیکنید مگر اینکه شانسی باشه یا یک شرایط خاص که همه ازش خبر ندارن پس باید به قول دوستمون 1-2-3 بازیتون فقط خوب نباشه باید کل بازیاتون برسه در حد عالی
سلام عزیز،همیشه همینطوری هست یه بازی ممکنه Avg 5k باشه یکی ممکنه 2k باشه،score شما هم عالی هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
trace (06-06-2016)
یه سوال
Solo MMMR که بت میده، بستگی با Avg MMR آخرین TBD داره ؟ ینی دور و بر اون هست ؟
یا ربطی نذاره
ممکنه مثلا 4000 باشه Avg آخرین TBD اما Solo MMR 5000 بده ؟
آره داش من خودم یه بازی avg 3990 بود یکی هم شد 5.2 یکی هم رفت 4.6 و .. آخرش بهم 4.7 فیکس داد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
trace (06-06-2016)
یه سوال کلی :
در مورد ساپورتر پیک دادن توی TBD توضیح میدید؟
خیلی موقغا اکثر افراد تیم میخوان هیرو های Core بردارن
این وسط بالاخره یکی باید ساپورتر پیک بده (چون لج کردن و یه Core دیگه پیک دادن احتمال باخت رو زیاد میکنه!)
ساپورتر پیک دادن موجب کاهش MMR میشه یا ربطی نداره ؟
ویرایش توسط trace : 06-06-2016 در ساعت 12:03 PM
amirehsan (01-12-2017)
هیچ ربطی نداره ، شما اگر یک ساپورت خوب باشید از کری ها هم بهتر mmr میگیرید پس برای ساپورت شدن کمی مطالعه در این مورد انجام بدین و ریپلی ببینید تا سطحتون بره بالاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من یکی از دوستام میگفت ساپورت هم مقدار heal ی که میکنید مثل مقدار damage ی هست که با کری میدید. راست یا دروغش با خدا
الان مثلا توی بازی های قبل tbd من بالاترین رنک 2000 بوده بعد رنک من هم 2000 میده؟!(2000 مثال بود!)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©