با این ریپورتایی که میخورم میگفتم باید پایین تر باشم....
بعدا فهمیدم به همون اندازه که ریپورت میشم ، کامند هم میشم پس همدیگرو خنثی می کنن و نه بالا میره نه پایین (روی متوسطه)
با این ریپورتایی که میخورم میگفتم باید پایین تر باشم....
بعدا فهمیدم به همون اندازه که ریپورت میشم ، کامند هم میشم پس همدیگرو خنثی می کنن و نه بالا میره نه پایین (روی متوسطه)
"I'm the beast of bedtime tales."
بفرمایید :
9.5k
:دی
البته پینگ امروز خراب شده...معمولا حدود 160 هست .
سلام . یه پیشنهاد میکنم به دوستانی که قصد جدی برا رنک آپ کردن دارن!
برید با هیروی meepo تمرین کنید تا یاد بگیرید . اینجوری خیلی سریع میشه رنک رو آپ کرد ! ( تظمین میکنم اگه پرو بشید باهاش از هر 10 تا مچ حداقل 6 , 7 تاش رو میبرید!)
فیلم آموزش میپو ( به انگلیسی البته )
این فیلم 17 دقیقه هست و توضیحات خیلی خوبی میده ! همچنین هاتکی ها و ... رو هم میگه! پیشنهاد میکنم حتما ببینید!!
کد:https://www.youtube.com/watch?v=Hf-1p0bmxp8
ABNightmare (01-12-2017),Mohammad_ai69 (01-12-2017)
ممنون از ویدیو حسین جان یه آموزش فارسی خوب هم اگه پیدا کردی بذار داشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مرسی
از پیکای توی عکست معلمومه که چقدر سطح بازی بالا بود و میپو چقدر کانتر داشته
چی میگه داداچ
میپو این همه کانتر داره ، حتی پرو هم باشی خیلی سخته اینطور که تو میگی رنک اپ کنی نیست
بقیه هم هویج نیستن بزارن شما میپو بری و کانترشو نرن
من خودم نزدیک 1000 تا پلی دارم باهاش و اینطور که میگی نیست
اینروزا هم دیگه w33 بهترین نیست و افت کرده و abed و chappie بهترین میپو بازن به نسبت رنکشون
Mohammad_ai69 (01-12-2017)
منم موافقم اونجوری که فکر میکنید نیست ، با میپو اونقدرم ساده نمیشه رنک اپ کرد تست کردم هم خودم هم یکی از مدیران همین سایت ،اما لذت پلی با میپو قابل وصف نیست ، با این وجود هیروی خوبیه برای اپ رنک اما نه اسپم ، اینم بگم نت ، کیبور و موس خوب می خواد من جوین که میدادم کیبورم سرعتش از سرعت دستم کمتر بود
چرا همیشه هیچوفت به بعدش فکر نمی کنید. فرضا 2k mmr up کردید بعدش چی؟ بازم meepo؟ :دی
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
والا من فهمیدم بعضی هیروها خیلی خوبن برا رنک اپ اما حوصله میخواد پشت هم بازی کنی اما مطمئنم underlord و silencer و riki واقعن خوبن برای وین شدن و سایلنسر هم ساپورت باید باشه من به این دو هیرو مطمئنم بعضی هیروها هم که خاصن مثه mepo و invoker و lonedrued که باهشون پرو باشی میتونی یه کارایی بکنی به نظرمم تا وقتی رنکت بالایه 6k نشه نمیتونی به دنیا حرفه ای راه پیدا کنی و نهایت لذت رو ببری من که خودم واقعن بیخیالش شدم چون در سطحش نیستم همین الان نگاه کنید تو wesg امارات تیم داره با پرو و افریقای جنوبی مگه ما چی کم داریم ....
ویرایش توسط mohamad_2468 : 01-12-2017 در ساعت 07:05 PM
بعله درست :دی ولی برای کسایی که رنک زیر 3k دارن استفاده از میپو برای رنک آپ عالیه! بعدشم خدا کریمه :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب اگه طرف مجیکر بود ( مثل لیچ ) کارش با یه pipe سادست . اگرم که تانک بود اونم هکس و سایلنس و... هست! در ضمن تیم شما هم پشمک نیست.... ( هیچکس هم نمیاد فرست پیک مییپو بره! )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©