بردم بیشتر شده و امروز دوباره با mmr 6k ها پلی دادمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بردم بیشتر شده و امروز دوباره با mmr 6k ها پلی دادمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خدا خیرتون بده، یعنی اگه این ترفند کار کنه mmr که بحثش جدا ،حداقل اعصاب ادم خورد نمیشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
محمد جان با راهنمایی های خوبشون خیلی زحمت واسه این انجمن کشیدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
Viper (01-11-2017)
خیلی خیلی تاثیر داره من تو یکی از اکانتم 5 تا بازی رنک پشت سر هم بردم یارا هم خیلی خوب بعد تو یه بازی اعصابمو خورد کردن :دی 3 تا ریپورت گرفتم
دیگه فک نکنم بشه رنکو بوست کرد اینقدر وحشی افتاده .
ولی اکانت های اسکیل من 7300 هستش دارم سعی میکنم ببرمش بالاتر
البته به جز commend و report چیزهایی مثل فید ندادن و trashtalk کردن هم روی بازی تاثیر داره.
.حد behavor score هم 10000 هست.به سختی بالا میره طی یکی دوتا بازی راحت میتونه کم شه. مثلا یه هویی 200 تا پایین میاد.همین Ez گفتن هم تاثیر داره.راستی تاثیر Abbondon کردن از report دادن به شدت بیشتره.خود سایت دوتا آپدیت قدیمی برای MM داده بود اینو گفته بود.
ویرایش توسط Fery : 01-11-2017 در ساعت 03:22 PM
Mohammad_ai69 (01-11-2017),Viper (01-11-2017)
با این ریپورتایی که میخورم میگفتم باید پایین تر باشم....
بعدا فهمیدم به همون اندازه که ریپورت میشم ، کامند هم میشم پس همدیگرو خنثی می کنن و نه بالا میره نه پایین (روی متوسطه)![]()
"I'm the beast of bedtime tales."
بفرمایید :
9.5k
:دی
البته پینگ امروز خراب شده...معمولا حدود 160 هست .
سلام . یه پیشنهاد میکنم به دوستانی که قصد جدی برا رنک آپ کردن دارن!
برید با هیروی meepo تمرین کنید تا یاد بگیرید . اینجوری خیلی سریع میشه رنک رو آپ کرد ! ( تظمین میکنم اگه پرو بشید باهاش از هر 10 تا مچ حداقل 6 , 7 تاش رو میبرید!)
فیلم آموزش میپو ( به انگلیسی البته )
این فیلم 17 دقیقه هست و توضیحات خیلی خوبی میده ! همچنین هاتکی ها و ... رو هم میگه! پیشنهاد میکنم حتما ببینید!!
کد:https://www.youtube.com/watch?v=Hf-1p0bmxp8![]()
ABNightmare (01-12-2017),Mohammad_ai69 (01-12-2017)
ممنون از ویدیو حسین جان یه آموزش فارسی خوب هم اگه پیدا کردی بذار داشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مرسی
از پیکای توی عکست معلمومه که چقدر سطح بازی بالا بود و میپو چقدر کانتر داشته
چی میگه داداچ
میپو این همه کانتر داره ، حتی پرو هم باشی خیلی سخته اینطور که تو میگی رنک اپ کنی نیست
بقیه هم هویج نیستن بزارن شما میپو بری و کانترشو نرن
من خودم نزدیک 1000 تا پلی دارم باهاش و اینطور که میگی نیست
اینروزا هم دیگه w33 بهترین نیست و افت کرده و abed و chappie بهترین میپو بازن به نسبت رنکشون
Mohammad_ai69 (01-12-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©