خب اگه طرف مجیکر بود ( مثل لیچ ) کارش با یه pipe سادست . اگرم که تانک بود اونم هکس و سایلنس و... هست! در ضمن تیم شما هم پشمک نیست.... ( هیچکس هم نمیاد فرست پیک مییپو بره! )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب اگه طرف مجیکر بود ( مثل لیچ ) کارش با یه pipe سادست . اگرم که تانک بود اونم هکس و سایلنس و... هست! در ضمن تیم شما هم پشمک نیست.... ( هیچکس هم نمیاد فرست پیک مییپو بره! )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sven +bkb = میپو پرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وینتر ویورن،لینا،لجیون،و.....
دقیقا اشتباهت همینه رنک پایین بازی با هیروی های خاص رو زیاد نمیدونن اینی که گفتی بدرد اسمورف ها و بوستر ها میخوره چون بازی رو بهتر میدونن. دوستم خیلی دوتا بازی میکنه هم بوست میکنه میگه باید تجربت زیاد باشه و بازیت خوب بشه تا پیشرفت کنی اکانت ساختن و اسمورف کردن هیچ کاری این دوا نمی کنه چون بر میگردی به همون جایگاه اصلیت. رنک پایین کسی تمایل به همکاری نداره و عملا یارات نقش پشمک رو بیشتر بازی میکن.بازی با هیروی های ساده و قوی مثل necrophos و sven تو رنک پایین بیشتر بدرد میخوره.
ویرایش توسط Fery : 01-13-2017 در ساعت 12:18 PM
ABNightmare (01-13-2017),amirehsan (01-15-2017),Hossein.IR (01-13-2017),Mohammad_ai69 (01-13-2017),Sharingan (01-13-2017),vonarian (01-13-2017)
منم موافقم اونجوری که فکر میکنید نیست ، با میپو اونقدرم ساده نمیشه رنک اپ کرد تست کردم هم خودم هم یکی از مدیران همین سایت ،اما لذت پلی با میپو قابل وصف نیست ، با این وجود هیروی خوبیه برای اپ رنک اما نه اسپم ، اینم بگم نت ، کیبور و موس خوب می خواد من جوین که میدادم کیبورم سرعتش از سرعت دستم کمتر بود
چرا همیشه هیچوفت به بعدش فکر نمی کنید. فرضا 2k mmr up کردید بعدش چی؟ بازم meepo؟ :دی
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
بعله درست :دی ولی برای کسایی که رنک زیر 3k دارن استفاده از میپو برای رنک آپ عالیه! بعدشم خدا کریمه :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کسی که رنک زیر 3k داره هنوز خیلی از چیزهای بازی رو نمیدونه حتی اگر 3k باشه و بالاتر تا 4.8k (طبق تجربه) برای همین نمیتونه به صورت dominating بازی کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا نظر من اینه شما 20 بازی پشت هم برو ببین چی میشه. خارجیا معمولا اینطوری یا تو 10 بازی یک هیرو یا روش بازی رو تست میکنن
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
والا من فهمیدم بعضی هیروها خیلی خوبن برا رنک اپ اما حوصله میخواد پشت هم بازی کنی اما مطمئنم underlord و silencer و riki واقعن خوبن برای وین شدن و سایلنسر هم ساپورت باید باشه من به این دو هیرو مطمئنم بعضی هیروها هم که خاصن مثه mepo و invoker و lonedrued که باهشون پرو باشی میتونی یه کارایی بکنی به نظرمم تا وقتی رنکت بالایه 6k نشه نمیتونی به دنیا حرفه ای راه پیدا کنی و نهایت لذت رو ببری من که خودم واقعن بیخیالش شدم چون در سطحش نیستم همین الان نگاه کنید تو wesg امارات تیم داره با پرو و افریقای جنوبی مگه ما چی کم داریم ....
ویرایش توسط mohamad_2468 : 01-12-2017 در ساعت 07:05 PM
عکس جدید از score و commend
اما نمیدونم رشدش چقدر با این همه کامند کم بوده
score قبلیم 8973 بوده با 114 کامند بدون ریپورت و leave
حالا شدم 144 کامند بدون report و leave
پنهان کننده: عکس کامند
پنهان کننده: عکس score
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای من 2 تا کامند خورد + trashtalk هم نکردم از 7400 شد 7800
فکر کنم هرچی بری بالاتر کمتر امتیاز بدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©