2 تا عکس از GTA Online
از بازی های bethesda
,dishonored هم خیلی خوبه
یکی از افتخارات من تو زندگی هم تموم کردن 3 نسخه ی dark souls و bloodborne
Sharingan (10-05-2016)
عمرت بر فناست , بیا نگاه کن چی ساختم :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
graphic mod رو دانلود کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خودم گرافیک رو آوردم پایین fps بره بالا تو آنلاین , عکسم از تلگرام ارسال شذه کیفیتش کم شده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از دوستان کلش رویال باز چه خبر؟
با لول9 رسیدم به 3632
من هم لولم نه هست ٢١٠٠هست كاپم تاحالا يه لجندري كارت نگرفتم كارت هاي اپيك رو هم ميخرم تاحالا هم فقط دوتا مجيكال چست گرفتم سوپر مجيكال نگرفتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اونوقت پسر داييم تازه لول هشت شده چهار تا سوپر مجيكال گرفته ستا هم لجندري كارت داره يكي اش هم لول دو هست لجندري هاش
من تاحالا سوپر مجیکال نگرفتم، ولی مجیکال و جاینت و لجندری گرفتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سه تا لجندری دارم ، هیچکدومشون هم تو ترکیبم نیست
بدون لجندری بازی میکنم
----
الان شدم 3720
رو بردم
لول 8 کاپم 3100 بود بازی نکردم الان دیگه همه حریفارو لول 12-11 میندازه نمیشه بازی کرد
آقا یه بازی اول شخص بود که با زامبی ها میجنگیدید خیلی قدیمیه فک کنم مال سال ۲۰۰۶ بود
از شخصیت های بدش هم میشه به یه مار بزرگ سه سر اشاره کرد کسی اسمشو میدونه؟؟
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©