برادر ،half life منظورت نیست؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یا یه بازی بود فک کنم اسمش سام ماجراجو بود
serious sam
برادر ،half life منظورت نیست؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یا یه بازی بود فک کنم اسمش سام ماجراجو بود
serious sam
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
نه اینا نیستنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هوس کردم یه جورایی نوستالژیه برام
اینجوری بود که مرحله ها رو میرفتی تهش یه باس داشت باید میکشتی غیر زامبی ها که به خودت حمله میکردن به یه سری مردم عادی هم حمله میکردن اگه اونارو نجات میدادی بهت مسیری رو نشون میدادن که آسونتر بود از رئیس های مرحله به جز ماره میتونم به یه ادم اهنی بی سر یا یه زامبی گنده با اره برقی اشاره کنم اینارو یادمه از بازی
ویرایش توسط samdeloges : 10-31-2016 در ساعت 02:16 PM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
dmcبازی چطوره ارزش داره دان کنم دوستم میگه بازی جالبیه کسی بازی کرده ؟
Devil May Cry?This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من هم 3 و هم 4 شو تموم کردم
واقعا باش حال کردم اگه بازی سبکه اکشن ( Shamshir TOfang Hame Chi dari SAFA
خوشت میاد پیشنهاد می کنم بگیری
reza (09-03-2022)
بعله همین devil may cry منظورم بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط یه سوال جایی رو میشناسی بتونم دان بکنمش یه سایت پیدا کردم داشتش منتها تو کامنت ها گفته بودن بازی مشکل داره و نمیاد فک کنم توی استیم هم باشه دوستان اگه کسی وقت کرد ببینه این بازی توی استیم هست یا نه؟ رایگانه یا پولی؟
چون خودم به pcام دسترسی به اینترنت درحال حاظر نداره و چون اسباب کشی کردیم یه هفته دیگه وصل میشه وخودم نمی تونم برم ببینم داخل استیم هس یا نه
اینی که دارین میبینید رو هم از یجا دیگه کامنت گذاشتم
فک کنم همین بازی dmc هست چون از رفیقم گفت اخر هر مرحله باید یه bossرو بکشیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان کسی Battlefield 1 رو دانلود کرده و بازی کنه ؟ چطور بود ارزش 40 گیگ دانلود رو داره ؟ کرک شده که ؟
نه عزیز کرک نشده
از بین بازی های معروف فقط فورتزا کرک شده
این قفل منحوس ea یه کم طول میکشه واسه کرک
cod که تازه اومده احتمالش زیاده سریع کرک بشه
فعلا دو بازی ea یعنی تایتان فال و بتل 1 عالی بود با متای بالا
ارزش خرید سی دی کی رو حتما دارن
Mohammad_ai69 (11-07-2016)
من بازی نمیکنم اگر mw3 باشه یا mw2 بازی انلاین میکنم که این ها فکر کنم دیه از مد افتاده و کسی بازی نمیکنه یا اگر بازی کنن خیلی کد حال بهم زن زدن بهش که میپره هوا 100 متره مسخره بازیه
از Devil May Cry 1 تا آخرین نسخه که DMC و بعدش Devil May Cry 4 Special Edition رو بازی کردم و تا تهش رفتم (بعضی از نسخه هاش مثل 3 ش ، درجه سخت تر از آسان ، normal هم تا تهش رفتم)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی سبک اکشن سوم شخص (یا اکشن شمشیری) خیلی جذاب و خوبه. من خودم با نسخه 1 و 3 ش حال کردم.
بعد از اون توی این سبک سری بازی های Prince of Persia که اونم همه نسخه هاشو تا تهش رفتم ، خودم با 2ش Warrior Within حال کردم و آخریش که forgotten sands بود.
حتما یک بار هم که شده دانلود کن و تا آخرش بازی کن .
پ.ن: تنها ایراد سری بازی های Devil May Cry ، نداشتن داستان قوی هست وگرنه همه چیش خوبه . برعکس Prince of Persia که داستان به هم پیوسته و تقریبا جذابی داره ولی توی بعضی از بخش ها مثل گیم پلی ضعیف تر از Devil May Cry کار شده. ولی هردوی این سری بازی هارو پیشنهاد می کنم حتما بازی کنید.
ویرایش توسط ABNightmare : 11-08-2016 در ساعت 12:22 AM
"I'm the beast of bedtime tales."
reza (09-03-2022)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©