خودت هنوز اضافه نشده میگی :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteخودم همین الان کشف کردم که هیروی Winter Wyvern در دوتا2 جنسیت مونث خواهد داشت!!
خودت هنوز اضافه نشده میگی :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteخودم همین الان کشف کردم که هیروی Winter Wyvern در دوتا2 جنسیت مونث خواهد داشت!!
WardeN (08-17-2014)
حیوونایی مثل شیر ، آهو و گوزن و.... رو میشه تشخیص داد ولی اژدها نه !!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من الان عکس یه اژدها یذارم میتونی بفهمی زنه یه مرد ؟؟؟؟
اون داره میگه از صداش معلومه !! یعنی صداش رو شنیدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من نمیگم صداش رو شنیدم دارم میگم یه صداپیشه زن داره براش صدا ضبط میکنه
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
تیم محبوب و بهترین تیم ایرانی یعنی Scenario جزو 4 تیم برتر تورنومنت MSI beat شدن و میرن دوبی برای برگزاری مسابقات لنش ......... دعا کنید سال 2015 شاهد این تیم در اینترنشنال باشیم
منم نگفتم صداشو شنیدم . پرسیدن از کجا میشه فهمید گفتم از صداشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Dota 2 Chess
فایل پیوست 3031
Mr.Nobody (08-17-2014)
فایل پیوست 3032
نمیشد پایین تر رو عکس گرفت . صفحه خیلی بزرگ میشد.
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
WardeN (08-17-2014)
داش دوتا 2 آیدیت رو میدی کارت دارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه سوال داشتم ، آیتم هایی که برنده میشی بر اساس Rarity ــه یا بر اساس قیمت ؟! مثلا اگه یه Myth مثل Sb بذاری ممکنه 4 تا Myth معمولی ببری ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
عکس از پروفایل خودم نیست . مال رفیق فابریکمه که این چند روزی رو دور شانس بوده . امیدوارم بیشتر هم ببرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
بر اساس قیمته .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پ.ن : ببخشید چند تا پست شد ادغام لطفا
WardeN (08-17-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©