اون بالا سمت چپ که خبر هارو میده مینویسه که ریپورت خوردی ! ریپورت هم میخوری با یار های بلانسبت گاو میوفتیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون بازی هم اصلا ks نکردم همرو خودم میرفتم گنک
اون بالا سمت چپ که خبر هارو میده مینویسه که ریپورت خوردی ! ریپورت هم میخوری با یار های بلانسبت گاو میوفتیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون بازی هم اصلا ks نکردم همرو خودم میرفتم گنک
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
تیم حریف ریپورتت کرده :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اشتباه میکنی خوب بازی میکنی کیل میگیریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید بری feed بدی ریپورت نمیشی هیچی تیم حریف commendت هم میکنن :megustabishieplz:
عحبThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پس با این حساب خیلی وقتی report نشدم . جای تعجب داره واقعا ( چون یه موقع مسخره بازیهایی در میارم تو بازی )
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
خلاصه جاتون خالی آی دی جدید ساختم میرم با تازه کارا میوفتم شخم میکنم :fyeahplz:
ببخشید یه اشتباه هم شد ! بالا سمت راست مینویسه
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
WardeN (09-02-2014)
Four-Eyes (09-02-2014)
من به یک سری چیز ها پی بردم اول اینکه سرور US east از EU West بیتره
دوم این انریکایی ها چقدر آدمن یعنی خیلی آدمن ها طرف تو سرور اروپا میره تیم رو به فنا میه عین چی هم فید میده بعد میگه cyka و بیسان اینها بعد طرف تو سرور آمریکا کلی کیل میگیره یبار بدشانسی میاره میمیره تازه فرقی هم نمیکرد میمرد یا نمیمرد 2 دقیقه بعدش میبردیم گفت این فقط از احمقی من بود که مردم حالا اگه این اتفاق تو سرور EU West می افتاد طرف فقط فحش میداد بعد مهم تر از همه تو سرورشون روس نیست و همشون انگلیسی حرف میزنن همشون از از لحاظ مغزی normal رو به بالا هستن یعنی حرکات تیم به فنا بده انجام نمیدن بسیار با ادب فحش نمیدن ببازی هم حال میکنی که باختی ولی وقتی تو سرور EU west که میبازی می خوئای بزنی چند نفر رو بکشی مخصوصا روس ها توی تیمت یا اون فلج مغزی که باعث باختتون شد یا این که تیم یهو 5تا carry پیک میکنه تو این سرور ساپورت به اندازه کافی هست البته من خودم هم ساپورتم
ولی مهم تز ار همه ولایت فقیه هست که نباید ازش قافل شیم شایدم غافل باشه نه قافل ولی فکر کنم قافله
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
رهی (09-02-2014)
سرور Us.west واقعا فوق العاده بود ! من یه زمانی پینگم بهتر بود همش اونجا بازی میکردم ولی الان مدتیه تو این سرور مزخرف Eu.west ام
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
آقا رفتم چند تا از بازیهای w33 رو دیدم. یارو خیلی شاخ نبود..... خدا بود!
Meepwned!
لینک ریپلی هاش یا شماره آیدیشونو میدی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©