والا من خودم تعجب کردم تو یه پیجی دیدم گفتم بزارم اینجا...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
والا من خودم تعجب کردم تو یه پیجی دیدم گفتم بزارم اینجا...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
mrc4ever (08-31-2014)
اینو اگه نمیذاشتم میمردم ... آخر بازی خودمم نفهمیدم چجوری بردیم ؛ spectre لامصب بهش feed داده بودیم اول بازی منم feed داده بودم برای ساپورت بد ogre ..... من نمیگم خیلی شاخم ، فقط خواستم بگم بازی باخترو بردیم ولی یهو spectre مرد و سریع پوش دادیم ...... اول ریپلی رو ببینید بعد نظر بدید لطفا ......
mrc4ever (08-31-2014)
یادش بخیر به منم Arcana لینا دراپ شد !
عکسشم هست !
داشتم غش میکردم
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
Four-Eyes (08-31-2014)
ریپلی Comeback گذاشتی منم گفتم بزارم، این بازی ما کلا بیسمون جمع شده بود هیچ ساخته مونی نداشتیم void هم دقیقه 30 فقط یه MoM داشت ترولم که فید داده بود کلا جمعمون کرده بودن که void رفت دیواین خرید 2-3 دفه با 6 ترول 6 کرد کیل گرفتیم تونستیم پوش بدیم آخر بازی هم همزمان داشتیم Ancient همدیگرو میزدیم که من و SS تو بیس وایسادیم دف دادیم و بردیم خیلی حال داد Pudge هی تو طول گیم مسخره میکرد وقتی هم که بردیم سری لیو دادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
http://dotamax.com/match/detail/831843469/
ما این بازیرو فقط بخاطر این بردیم که هممون کنار هم بودیم و spectre تنها بود همیشه ........ وقتی بازیرو بردیم اشکم داشت در میومد خودمم هنوز باورم نشد ....... یه ریپلی دیگه میذارم Come back به معنای واقعی یعنی اون ؛ 3تا از هیروها حریف بیشرین neth wroth رو داشتن ولی سریع پوش دادیم تک تکشون رو گنک کردیم ، من lone druid بودم ریپلیش هم تا فردا پیدا کنم میذارم حتماThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط [DR.[mmL : 08-31-2014 در ساعت 11:30 PM
mrc4ever (08-31-2014)
فکر نکنم come back از این بیشتر باشه طرف رو از 3 جهت mega بکنید باز هم ببرن !!! اون بازی AM بودم خیلی حال داد tinker توی بیس def میداد ما میرفتیم جلو.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
A_W_Z_2 (09-01-2014)
این همون بازیه که میگفتم come back به معنای واقعی ............ ریپلیش رو قبلا دانلود کرده بودم الان آپلودش کردم اینم لینک دانلودش: 793083039
Sepehr_R (09-01-2014)
من دیدم ریپلی این بازی ، Dire اصن تاور نزدن همش کیل میگرفتن سر همین هم باختن که تاور نزدن اون بازی که من دادم رو شما ببین همه ی ساختمونارو زده بودن ولی بازم بردیم ما !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Four-Eyes (09-01-2014)
دوستان از دیروز به امروز 5تا رنک پشت سر هم بردم به نظرتون دوتا2 رو برازم کنار؟ حیف نیست رنکم خراب شه!
.................................................. .........
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©