جالبه!برا هیرو های خپل باحال میشه pudge/magnus...
جالبه!برا هیرو های خپل باحال میشه pudge/magnus...
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
این کارش اصلا درست نیست چون اگر اپدیتی بیاد واسه دوتا 2 ، چجوری مشخصا میشه ، اگر اینجوری بخواد پیش بره و فیکسش نکنن باید با اجبار این اپدیت 5 گیگ خورده ای رو به جون بخریم و دانلودش کنیم با نت ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما راحت میتونید ای اپیدتو از قسمت dlc استیم بردارید نا اپدیت نشه کلآThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (11-11-2014)
درست میگین حواسم به این نبود ، تشکرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جقد گدا گشنه تو این دنیا داریمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
YOLO (11-12-2014)
یکی دو نفر هم چند روزه منو ادد کردن و نمیدونم چرا خیلی خوب با من رفتار میکنن :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکیشون دیروز باهام پسرخاله شده بود و میخواست چند تا ایتممو که ارزششون بیشتر از 10 دلار بود با کلی اصرار و اینا قرض بگیره، فقط 10-15 خط بهم Plz plz plz میفرستاد، به احتمال زیاد اینایی که اینجوری افتادن دنبال ایتم کسایی هستن که چندین دفعه پشت سر هم بت هاشون رو باختن و کلی ضرر کردن و الان حریص شدن برای گرفتن ایتم مفتی، از اونجاییم که روش Fake page دیگه خیلی قدیمی شده و هرکی fakepage میبینه report'n remove میکنه دست به دامن روش های مسخره ای مثل التماس کردن و فرستادن افر هایی مثل افری که برای شما اومد شدن، اینا الان تو مرز جنون زندگی میکنن فقط منتظرن یه لحظه یه معجزه ای بشه یکی یه اشتباهه کوچیک بکنه یه ایتم مفت از یه جایی گیرشون بیاد برگردن سره بت گزاشتنشون
دیروز یکی منو add کرد میخواست ازم یه knife بگیره (156$) وبهم یه ایتم 180$ بده بد میگفت از کجا بدونم وقتی ترید کردیم knife پاک نمیشه یکی از فرنداتو به من معرفی کن من باهاش صحبت کنم بعد ایتمو بده به اون که من خیالم راحت شه بعد خودمون ترید کنیم )
هر کسی یه شخصیتی داره بنده خودم ایتم زیاد داشتم و با پیشنهاد یکی از دوستان رفتم سمت bet ، و بیش از 100 key باختم سر جمع ، و الان فقط 2 ست که خیلی دوستشون داشتم از قدیم ، دارمشون ، ارزش انچنانم ندارن شاید کل اتیم ها 2 کی نشه ، اما هرگز به یک نفر از ادد لیست هام نگفتم فلانی یک rare بده تا bet بذارم اخه همه چیزو باختم ، من واسه تفریحم اینکارو انجام دادم نه ایتم فروختم نه خریدم واسه bet . روزیم که وارد شدم اینقدر توی استیم ازم ایتم زدن و قرض دادم و مجانی دادم اتیم ها رو به دوستام و دستشونو گرفتم که گفتن نداره ، این چیزا ارزش یک لحظه دوستی واقعی رو نداره
از وقتی bet از حداکثر 4تا Rare رفت به سمت آیتمهای گرون دیگه دوتا 2 هم وارد تبانی شد . وقتی بازیکنا درآمدی ندارن و آیتمها و Bet اینقدر درآمد میتونه داشته باشه خیلیا حاظر میشن از یک کاپ ناچیز بگزرن تا کلی پول به دست بیارن و این وسط کلی مردم که با حساب و کتاب Bet گزاشتن سرشون کلاه میره
WardeN (11-12-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©