منم جا بارسا بودم بعد باخت 7-0 مجموع رفتو برگشت مقابل بایرن تیم فوتبال بارسا رو منحل میکردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همش نمیشه برد که
مبارک اتلتیکو
بهتر بازی کردن حقشون بود ببرن
منم جا بارسا بودم بعد باخت 7-0 مجموع رفتو برگشت مقابل بایرن تیم فوتبال بارسا رو منحل میکردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همش نمیشه برد که
مبارک اتلتیکو
بهتر بازی کردن حقشون بود ببرن
ویرایش توسط Sepehr_R : 02-08-2015 در ساعت 06:39 PM
بی زحمت میگی پلیر هر هیرو کی بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
(دوستانی هم به بنده خندیدن بدونن من درگیر درسم و هرچقدر دوس دارن بخندن وقت دیدن بازی یا حتی پلی کردن ندارم .
فقط میام انجمن تا اگه عین الان اتفاقی تو دوتا2 افتاد یا چیز خنده داری گذاشتن دوستان ببینم پس خوش باشید )
هیرو رو دستش نمیاد INVOKER
Arteezy SF
Puppey Witch doctor
zai broodmother
kky veng
s4 slardar
bigdaddy notail ok
FATA axe
bone7 jugger
hinata shouyou sniper
MISERY es
غلط املایی؟ NP GG
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
من یکی مثل این دیدم ولی stun هیروی winranger بود
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
تابحال برایتان پیش آمده کنجکاو شوید. بدانیدچرا
شیر را سلطان جنگل میگویند؟
در حالی که نه بدن ورزیده چون گوریل ، نه قدرت بازو خرس، نه سرعت پلنگ ، نه خیز آهو ،نه درندگی گرگ،نه شکمبارگی کفتار و نه حیله گری روباه و نه....
داشته باشد چه چیز سبب این عنوان برای شیر شده است؟
شیر را بدلیل خصایص رفتاری که دارد سطان جنگل میگویند زیرا
شیر تا گرسنه نباشد شکار نمیکند (درنده خو نیست)
در وقت گرسنگی شکاری به اندازه نیازش را انتخاب میکند و نه بیشتراز نیازش(طماع نیست) در بین حیوانات قویترین را برای صید انتحاب میکند(ضعیف کش نیست)از میان حیوانات ماده های بار دار را انتحاب نمیکند(رحم وشفغت دارد)
بعد از شکار اول اجازه میدهد خانواده تغذیه کنند(از خود گذشتگی دارد)هیچگاه مانده غذا خودرا دفن و یا دور از دسترس سایر حیوانات نمیگذار( بلند نظر و سفره گذار است)و آخر بوقت کهولت و مریضی از گله جدا میشود تا مزاحم آنها نباشد.
تقديم به همه شيرصفتان
این وسط آخه Arcana برای CM چی بود دیگه
------------------------------
اعتماد به نفس در Scam
فایل پیوست 3452
فایل پیوست 3453
نخخخخخخخخخخ
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
پست های مربوط به new bloom به تاپیک زیر منتقل شد :
دوتا 2 - New Bloom Festival 2015
نمیدونم چرا کسی تا حالا همچین تاپیکی ایجاد نکرد
Amir_Invok3r (02-12-2015),ANG3L Of W4R (02-12-2015),Four-Eyes (02-12-2015),Mohammad_ai69 (02-12-2015),Ne7erMore (02-12-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©