تا دیروز هیچکس Leshrac پیک نمیکرد الان همه زدن تو کار lesh
چقدر هم رو اعصابه جدیدا
تا دیروز هیچکس Leshrac پیک نمیکرد الان همه زدن تو کار lesh
چقدر هم رو اعصابه جدیدا
Deadking (07-08-2015)
وای وای این عکس + 18 رو نگاه کنید ،البته اگه زیر 18 هستید ترو خد نگاه نکنید واقعا خجالت داره
آقا نگاه نکن مردونه، خیلی داغ هست این عکس واقعا آدم رو تا مرز کار های خلاف پیش میبره. من نمیدونم خجالت نمیکشن خودشون رو لخت و عریان میکنن و نشون مردم میدن؟ واقعا زشته ،خجالت داره یه زره خجالت هم نمیکشن
وای وای این عکس + 18 رو نگاه کنید ،البته اگه زیر 18 هستید ترو خد نگاه نکنید واقعا خجالت داره
آقا نگاه نکن مردونه، خیلی داغ هست این عکس واقعا آدم رو تا مرز کار های خلاف پیش میبره. من نمیدونم خجالت نمیکشن خودشون رو لخت و عریان میکنن و نشون مردم میدن؟ واقعا زشته ،خجالت داره یه زره خجالت هم نمیکشن
بازم مخفیش میکنم که نری سراغش چون میدونم تو پسر خوبی هستی، کشور اسلامی هست و اینجوری لخت میشن...
حالا دیدی؟ اینو دیدی حال کردی،؟ اینم ببین پس
آقا شرمنده من اشتباهی اینجا پست دادم بی زحمت انتقال بدید
در ضمن بعد از خوندن متن ها و دیدن عکس ها فحش هم ندید توی دلتون هم فحش ندید این یارو خل؟ نه خل نیستم حس میکنم دچار خود باحال بینی شدم
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Mahdi-Void (07-08-2015),YOLO (07-08-2015)
اتفاقا به نظر من اگه برای alchemist درفت خوبی بشه و یاراش lockdown خوبی داشته باشن dps ای که این بشر میده غیرقابل تحمله .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Deadking (07-09-2015)
اگه ساپورت چندتا کریپ خوب استک کنه برا alch سریع آیتم میزنه نمیفهمی کی جمع کرده بازی رو
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
Deadking (07-09-2015)
نه. 20 بار هم stack بدن آخرش مثل آب میخوره. نمیدونم چیکارش کردن که اینقد erly game ضعیف شده.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Deadking (07-09-2015)
یه بازی دیدم اینجوری بود :
alch از اول بازی توی جنگل فارم میکرد و warlock هم مید بود ........ دقیقه ی 18 alchemist آقانیم داد warlock و خود warlock هم یه بوت ساده با یه refresher داشت .......... بازی ترکیده بود کامل ها ...... warlock توی دقیقه 18 دوبار آلتیمیت میکرد با 4تا golem همرو میزد ( بگذریم از push هاش )
Deadking (07-09-2015)
اصلا نباید بازی طوری بشه که یه هیرو بتونه برای هیروی دیگه چیزی بخره آدم late game 10k gold اضاف میاره ،باید بره divine بخره برا یاراش؟ یه روز همینم اضافه میکنن . باز اگه alche ساپورت بود یه چیز نه اینکه hard carry international 2013 اونم فینال. تقریبا الان بشه hard support international 2015
Deadking (07-09-2015)
فقط یه چیزی رو فراموش کردی عزیزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
dota حق بلیزارد نیست چون اون دوتا رو نساخته و سازنده دوتا icefrog هستش(البته داستانش طولانیه که چه طوری ساخته شد و چه طوری این همه دست به دست شد و ...)
در ضمن دوتا یک مود در بازی Warcraft 3 بوده.
اگه اشتباه نکنم دلیل اینکه SK عوض شد این بود که یه کرکتر شبیه به خودش توی بازی diablo بود(دقیقا نمیدونم این درسته یا نه ولی قبلا یه جا دیده بودم)
بعد توی dota 2 اصلا از اسم اصلی هیرو ها استفاده نشده ...
مثلا magina توی دوتا 2 اسمش هست anti mage
بعدا به نظر منم AM و terror درسته برادرن اما کاملا در برابر هم قرار میگیرن .
Deadking (07-09-2015)
حتما ببینید خیلی خیلی جالبه ...
http://www.aparat.com/v/npHYQ
The7{th}Nightmare (07-08-2015)
کسی که روی مپ و هیرو ها و آیتم ها تغیر ایجاد میکنه Icefrog پدر سوخته هست نه Valve ،قبول دارم Valve بیش از حد ری**ه ولی Icefrog دستور تغیر رو میده و ولو اعمال میکنه و خودشون تغیری نمیدن مگر شکل و شمایل هیرو.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Deadking (07-09-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©