دوستان من اگر کتاب رو بگیرم این جوایزی که تو لیست بهش رسیده همه رو به من میده یا باید پوینت هم بخرم ؟
از میادن خیلی دور بودم خبر ندارم
دوستان من اگر کتاب رو بگیرم این جوایزی که تو لیست بهش رسیده همه رو به من میده یا باید پوینت هم بخرم ؟
از میادن خیلی دور بودم خبر ندارم
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
ویرایش کن!!!!! اسم سایت ایرانی دیگه رو چرا میزاری؟ خب تبلیغ یعنی همین.
بفرما رفیق برو اینجا همه ایمورتالا چه جعبه 1 چه 2 و چه 3 هستن
Dota 2 - The International Compendium 2015
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
جو الکی نده ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلی منتظر بودم یکی بذاره ک نذاشت . این انجمن هم چیزی ک نیست ک بخواد از اعتبارش کم شه
پس جو نده لطفا
جو نیست تبلیغ نکــــــن قانون هست.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
بله هر 3 جعبه رو میده توی ، اگر از هر کدوم تعداد بیشتر بخوای باید لول اپ کنی . البته با چیزای داخل بوک میشه تا 25-30 رفت اینجور که من شنیدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هر سه باکس رو بهت میده ولی برا لول 1 امکان داره کلان 3 تا ایمورتال دربیاری یا ایکه 6 تا دربیاری به شانسهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی اگه به لول های 90 100 110 برسی بهت بیشتر میده
کلان سیاست والو پول بیشتر امکانات بیشتر
یا میتونی وایسی ti تموم شه هر imm رو 1$ بگیری
Learn How [Fragile] You Are!
Keep Calm I'm Just OFFlin3
نه جز inmor به چیز های دیگه ای هم ربط داره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
چیز دیگه ای نیست چنتا ست لجندری داره فکر کنم اونم باید بخری باقیش ایمورتالThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته یه کوین هم داره اگه 1000 جمع کنی میتونی به ست تبدیل کنی 100 تا هم ترش ایتم
اون کوین ها چرت ترین چیز بوک هستن 100 تا یه اتم trash میده
خودتو میکشی 10 تا challenge میری 1000 تا جمع میکنی ی set trash میگیری مثل comm bounty hunter
همشونم not tradable یعنی بهترین ست هم بهت بده اندازه یه rare ک ترید میشه ارزش نداره
Learn How [Fragile] You Are!
Keep Calm I'm Just OFFlin3
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©