thefluffiestbuny رو دیدی؟ هر بار میمیره ناراحت میشه برا این که خوشحال شه یکی براش donate میکنه انقدر شلوغ میکنه موقع استریم هر 3 نفرم که واسش پول بریزن 2min میره dance
thefluffiestbuny رو دیدی؟ هر بار میمیره ناراحت میشه برا این که خوشحال شه یکی براش donate میکنه انقدر شلوغ میکنه موقع استریم هر 3 نفرم که واسش پول بریزن 2min میره dance
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
اصلا باید twich رو بردارن این سوسول بازیا چیه آخه... دختره لخت میاد میشینه بازی میکنه مردم پول میریزن براش..
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
آره ... خیلی خودشو لوس میکنه ... میگم به جو استریم بستگی داره یعنی کارایی که میکنن یا حرفایی که میزنن تحریک میکنن برا subscribe .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
What happened ? Axe happened
لینکشو بدید بیاد :d
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
یعنی واقعا باگ جالبیه کاش فیکسش نکنن ممنون که این ویدیو رو گذاشتی. هنوزم کار میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1 هفته پیش درخواست رفع فیل*تر Gosugamers.net رو دادم چشمم آب نمیخورد واقعا رفع فیلتر بشه!!!
امروز چک کردم دیدم ار فیل*تر در اومده :دی
Deadking (07-19-2015),H.e.x (07-19-2015),Mohammad_ai69 (07-19-2015),رهی (07-19-2015)
یه درخواستم بده برا رفع فیلتر استیم شاید دراومد :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پارسال داشتم یه استریم سی اس میدیدم بنده خدا 200.000 تماشا چی داشت یه ایتم 2000 دلاری اسکم شد :دی
حالا لول بیاد مثل گاو برای سطح بازی ها LP , Mute و.. تایین کنه نتیجش میشه طرف تو LP همه دسته جعمی میرن mid فید میدن ، وقت من هم 20 مین گرفته میشه ، امید وارم Dota 2 و Valve به طور فاجعه بازی زمین بخورن.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©