یا خدا ریدم تو توییچش داشتی مستقیم استریم میکردیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
این صفحه 322 این مطلبه
آیا هنوز هم به Throw و 322 دوتا 2 ایمان نیاوردید؟
موسیقی متن پایانی فوقالعاده فیلم Begin again که خودم record کردم شرط میبندم بهترین نباشه یکی از بهترین هایی است که تا حالا شنیدید فقط کیفیت فیلم رو همون 720p گزاشتم یکم حجمش زیاد شد . اگه از این خوشتون اومد 2 تا موسیقی متن دیگه هم داره بگید آپلود می کنم !
Begin Again Final Music
حالا برو جلو دوستات قصه بساز از خونهبگو خوبم سلامم می رسونمبگو دورم ولی بخوای خودمو الانم می رسونم
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
خوب شد بحث اینکه کی کجا میشست تو مدرسه اومد وگرنه نمیفهمیدم 50% این فروم گنگستر و خلاف کار و قاتلن -_-
have mercy please
Youtube Junkey
اومدم سریال دکستر رو دانلود کنم 2 فصل رو زدم دانلود شه گرفتم خوابیدم فردا دیدم اشتباه دانلود کردم :\
نامردا لینکا اشتباه بوده فصل 2-3 رو دانلود کرده بودم 2 ساعت هنگ بودم چرا زیرویسش اشتباهِ : )))
Youtube Junkey
Nas ft.Damian Marley - Patience رو دانلود کنید
من که شخصا Atheist ام ولی جالب و تکان دهندست .
آلبوم : hiphop رپ پا موزيك hiphop - Damian Marley & Nas - Distant Relatives 2010
Youtube Junkey
https://scratch.mit.edu/projects/23665793/#player
من رکوردم 74 هست ولی اگه بخوام درست با موس کلیک کنم میانگین 60 تاس
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©