200 مگ همین امروز دادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
200 مگ همین امروز دادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The enemy of my enemy is my Friend
کاملا سلیقه ای هست و کسی حق قضاوت ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من قضاوت نکردم گفتم رابطه مستقیم با هم دارن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
----------------------------
دوستان شرکت استیل سریز یه وبکمی طراحی کرده که در بازی های CSgo و Dota 2 به جای بردن موس به کناره های صفحه برای جابجایی دوربین با چشم شما هماهنگ میشه و جا به جا میشه.
دقیق تر
قابلیت تشخیص و تعقیب حرکات چشم و استفاده از آن در کنترل بازی سازگار با بازی کامپیوتر لپ تاپ و دسکتاپ هماهنگ با بازی های Assassin's Creed Rogue و Dota 2 و..
قیمت 630 تومن
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
گرچه واسه حدود 1-2 ماه پیشه ولی خدایییی این واسه کسایی هست که پولشون زیادی کرده و میخوان همینجوری یه چیز دیگه ای به وسایل گیمینگشون اضافه کنن. هرچی دقت میکنم میبینم بدرد نمیخوره . بنده با نرم افراز حرکات موسم رو میبینم ولی اصلا نمیدونم چه پیشرفتی داره توی بازیا ؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ATER (10-07-2015)
این که تا تست نشه نمیشه فهمید ولی من به شخصه با جا به جا کردن دوربین مشکل دارم خیلی دوست داشتم دوربین کمی zoomout میشود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
دمت گرم خیلی باحال گفتی:dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میگم که مغزشون مقاومت میکنه
در ضمن ما بیشتر میخوایم به راه راست هدایتشون کنیم خودشون نمیخان
ویرایش توسط bayani : 10-07-2015 در ساعت 09:16 PM
من بعضی وقتا برا تغیر مکان دوربین از minimap استفاده می کنم ولی فک نکنم این دوربین قابلیت این کارو داشته باشه . مثلا میخوام درجا برم یه جای دیگه map .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به بابا این اونجوری نیست که .......... احتمال زیاد بعد هر دست بازی یه عکس میده بهت که ببینی توی بازی کجا هارو زیاد نگاه کردی ..... اونی که میگی رو اصلا فکر نمیکنم باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Wind (10-08-2015)
به نظرم یه بار دیگه بخون پست اصلی رو بعد یکم فکر کن ببین چه نتیجه ای میگیری . . . !!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
خدا داده تاپیک برا بحث اینم یکیش! اینجا باید مطلب جال بزاریم
[گفتگوی آزاد] بیا تو بگو الان چه حسی داری...
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
w3c (10-08-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©