حتما نگاه کنید اینا رو D;
Error man & Error Girl
لحظات خنده دار بازی Dota 2 - سری 138
لحظات خنده دار بازی Dota 2 - سری 139
حتما نگاه کنید اینا رو D;
Error man & Error Girl
لحظات خنده دار بازی Dota 2 - سری 138
لحظات خنده دار بازی Dota 2 - سری 139
ویرایش توسط UnHoLy666 : 10-03-2015 در ساعت 08:22 PM
Ray[A]n (10-03-2015)
خبر
بی بی سی پرشین به نقل از سازمان سواد آموزی ایران اعلام میکند: دو سوم 2/3 زنان ایران بی سوادان هستنید.
و اما اصل خبر
سازمان سواد آموزی: دو سوم 2/3 بی سوادان ایران زن هستند.
آیا شما هم گول رسانه را خورده اید؟؟؟؟
آیا میدانستید بین دریافت کنندگان شبکه های ماهواره ای رایگان در دنیا زبان فارسی رتبه اول را دارد؟
آیا میدانستید شبکه bbc از مردم انگلیس برای پخش برنامه هایش مالیات میگیرد ولی برای ایرانیان این شبکه رایگاه پخش میشود؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
''iMM (10-04-2015),Milad._.R (10-04-2015),Mohammad_ai69 (10-04-2015)
درد ما همین بی سوادیه ، در واقع بیشتر افرادی هم که تحصیل کرده اند یه جورایی از بی سواد ها حساب میان .
موضوع اصلا بی سوادی نبود ، موضوع تغیر خبر بود به دست bbc که خیلی زیرکانه گفته شوده بود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثل این که به یکی میگن از 10 تا 1 سریع برعکس بشمار
طرف میگه 10 - 9 - 7
درصورتی که باید بگه 1 - 2 -3 -4 و..
لول :دی
http://www.aparat.com/v/ontRU
ویرایش توسط The7{th}Nightmare : 10-06-2015 در ساعت 02:59 AM
امروز متوجه شدم این کسایی که هنوز Dota 1 در War3 بازی میکنن همون فوتبال باز هایی هستن که با وجود PS4 و Xboxone که روشون FIFA 16 و PES 16 هست میرن با PS1 میشینن فوتبال 98 میزنن
احتمالا پیکان جوانان هم خیلی دوست دارن.
دوست عزیز اگه اونا به ps4 دترسی داشتن حتما بازی می کردن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اکثر بچه هایی که دوتا 1 بازی می کنن یه عالمه حجم ندارن بدن برا 1 بازی ... نمیتونن هر روز بازی رو آپدیت کنن .... سیستمشون بازی رو نمیکشه ... من خودم دوتا 2 نصب کردم وی وقتی دیدم 5 گیگ آپدیت اومد دیگه بیخیال شدم.
کیسی که 500 تومن قیمت داشته باشه دوتا راحت میاره حالا نمیگم با بیشترین جزئیات ولی روی نورمال میاره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لازم نیست حجم بدن خودم نت نامحدود 512 مخابرات دارم ماهی 24 تومن + 6 هزار تومن کاهش پینگ خیلی راحت دارم بازی میکنم ماهی 30 تومن چیزی نیست حتی برای منی که در آمدی ندارم.
موضوع ترس از تغیر و چسبیدن به عادت ها هست.
ویرایش توسط ATER : 10-06-2015 در ساعت 10:10 PM
WardeN (10-09-2015)
آره خو موضو آخری رو قبول دارم ... تو دوتا 2 خیلی چیزا عوض شده اکثر بچه ها حسشو ندارن تغییر کنن وگرنه من به شخصه میرفتم لول .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلامی دوباره میگم استیم ادم شده دیگه اپدیت نمیده الان دروزه نداده دلیلی داره؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©