اهههههههههههههههههههه این همون بازی که من میخواستم رو zl شرط ببندم گفتم ولش کن چه فایده اینم میبازه
آی توف تو این روزگار
اهههههههههههههههههههه این همون بازی که من میخواستم رو zl شرط ببندم گفتم ولش کن چه فایده اینم میبازه
آی توف تو این روزگار
در هر حال 4تا hook چی میخواد برگردونه مگه؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
معادلش به $ ایتم میده البته به % هستش اگر 1000 ایتمم نیاز باشه بازم باید معادلش بده . اما در کل به قول شما طرف احمق بوده یا اینقدر پول داشته که واسش تفریح هستشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
١٠٠كليد واسه ما زياده كسي كه خارج كار ميكنه حداقل ماهي ٢٠٠٠$ ميگيره اگر خرج خونه هم نداشته باشه ١٠تا هوك هم براش چيزي نيست
Sent from my iPhone using Tapatalk
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
اینقدرم که شما رویایی فکر میکنید نیست درسته موقعیتشون از ما بهتره ، اما همونجا هم اگر زندگی کرده باشین تفکرتون در موردشون فرق میکرد ، اونجا یا باید تحصیلاتتون عالی باشه یا واقعا فن و حرفه ای بلد باشین که چیزی برای حرف زدن داشته باشین چون معمولا در کشور های توسعه یافته رقابت خیلی سنگین و تنگاتنگه ، در همین جا هم اگر تحصیلات خوبی داشته باشید یا توی حرفه ی خودتون حرفی برای گفتن داشته باشین ماهی 7-8 تومن رو در میاری و شما هم برات هوک هیچ میشه ، اما ادم هایی مثل ماها که حقوقمون زیر 1 تومن هست نمیتونیم بگیرم ، باید بگم اتفاقا خارج کشور اصلا فکر بهش نمیکنن چون نمیتونن زندگی کنن اگر بخوان یک هوک بگیرن به طور مثال .
A_W_Z_2 (06-06-2014)
تو خارج موقعیت اقتصادی جوریه که اکثر افراد معمولی نیاز دارن کار کنن تا خرج خانواده در بیاد علاوه بر اون خرج های دیگه ای مثل مالیات های بسیار سنگین که براشون اعمال شده وجود داره,که اونطوری شما میگی ۲۰۰۰$ درامد داره نیست,از این ۲۰۰۰$شاید ۱۰۰تا ۵۰۰$ (بستگی به مکان هم داره)بشه پس انداز کرد...
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
کاری به پس انداز ندارن. این جور چیز هارو با برابری قدرت خرید حساب میکنن. که با این حساب برابری قدرت خرید مردم ایران خیلی پایین هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
توجه كرده باشين من كسي رو گفتم كه مخارج ابنطوري نداشته باشه و خرج زندگي روش نباشه يك آدم جون قبل إز ازدواج كه كار هم بكنه و تحت تكفل پدرش باشه ماليات هم نداره پول تو جيبي هم كه به جاش هست!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
شک نکن تو این موضوع ;-)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©