خدات رو داشته باش و توی زندگیت انسانیت داشته باش بقیش هر کسی چیزی روی هوای دل خودش گفتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خدات رو داشته باش و توی زندگیت انسانیت داشته باش بقیش هر کسی چیزی روی هوای دل خودش گفتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
M.Lo4DinG (06-02-2014),Prince Of Persian (06-04-2014),Sharingan (06-02-2014)
تو اسلام چون قمار باعث شرطی سازی میشه و جایی که طرف شرطی بشه عقلانیت وجود نداره و ممکن هست به خاطر یه عادت طرف مال و زندگیش رو از دست بده حروم هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما اگه شما با از دست دادن چنتا item مالتون رو میبازید خوب نکنید بهتر هست
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طرف اومده 4 تا Arcana Lina شرط بسته روی DK ، اگر ببازه این مال باختنه لووول
بریم تسلیت بگیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
A_W_Z_2 (06-03-2014)
أين كه چيزي نيست من ديدم يكي ٤تا dc hook شرط بسته بود
Sent from my iPhone using Tapatalk
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
0_oThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه یکی 4تا hook بزاره رو bet یعنی واقعا یه احمقه XD
4تا میشه حدود 400k اگه هر کدوم رو 100k حساب کنیم
جوایزی هم که میگیره فرقی نداره میتونه یکی از همین امورتال هایه جدید رو بزاره و همون جوایز رو بگیره
Prince Of Persian (06-04-2014)
الان تو بت جایزه ای که برمیگردونه بر اساس قیمت در مارکت هست . بنابراین زمین تا آسمون فرق دارن با همThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
با سلام خدمت دوستان عزیز
یک خبر بود دیدم کسی نزاشته گفتم بزارم شاید خوشتون بیاد
تیم NaVi.Us درست شد بعله همونطور که میبینید الان 2 تیم Navi داریم Navi.eu & Navi.Us لازم به ذکر ـه که بازیکن های Navi.eu همون بازیکنان قدیمیه Navi هستند یعنی Dendi-Puppy-Kky-XBOCT-Funn1k و بازیکنان Navi.Us همه ی بازیکنای تیم آمریکایی NAR یعنی
Korok-Sneyking-1437-Brax-Fogged هستند
لینک خبر:کلیک کنید
Prince Of Persian (06-04-2014)
دوباره bet کار خودشو کرد خیلی گناه داره بازی امروز بود توی صفحه کامل نمیشده به همین خاطر عکس ها رو تیکه کردم به همین خاطر لینک هم قرار میدم دوست داشتین برید ببینید 4 تاش معادل 80 کی هستش که از دستشون میده
فایل پیوست 2291
لینک منبع
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©