نه همون network رو high باشه رو کار دارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه همون network رو high باشه رو کار دارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه سوال
روی lowباشه کمتر نت میره؟
حجم بک اپ با اپدیت جدید چقد میشه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بیشتر !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ن دیروز 2 گیگ شارژ کردم
اموروز 5 دست رفتم تموم شد
FCB (12-15-2016)
خیلی کمتر و لگ و dc هم نمیشه شما تغییریم احساس نمیکنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
زودتر میگفتین خبThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میگم چرا انقد زیاد نت میره
پس بگو
یه سوال
چجور بک اپ میگیرن؟
کسی بعد از این آپذیت 160mb آخری مشکل لگ ماوس تو گیم پیدا نکرده؟
سوالتون رو توی بخش استیم بپرسید !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از دیروز تا حالا 700 مگ آپدیت داده . بعد از آپدیت اصلی بات های عزیز میموندن توی بیس یکیشون هم کنار بونتی رون جدید میموند . الان رفتم ببینم درست شده یا نه دیدم یکیشون کوریر رو با خودش توی مپ میچرخونه هیچ جوره هم ولکنش نیست... فکر کنم چند صد مگ دیگه آپدیت بیاد .
بپرسیدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امیدوارم یکی زود راهنماییم کنه چون خیلی عجله دارم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©