الان سرور دانلودم روی United Arab Emirates هستش اما سرعت دانلود خیلی کمه چه سرور دیگه ای پیشنهاد میکنید برای آپدیت دوتا
الان سرور دانلودم روی United Arab Emirates هستش اما سرعت دانلود خیلی کمه چه سرور دیگه ای پیشنهاد میکنید برای آپدیت دوتا
Sharingan (06-06-2019)
بهتریناش UAE و luxembourgThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوتا دو من از استیم librery پاک شده یعنی خود بازی دوتا دو توی پوشه اش هست ولی توی برنامه استیم پاک شده
بعد میرم از صفحه استور دوتا دو رومیزنم میره تو مرحله دانلود و چون فضای خالی تو هارد دیسک ندارم بقیه مراحلو نمیره
خواستم به صورت دستی اد کنم هم درست نشد
رفتم قسمت ساپورت استیم هم کمکی نکرد بنظرتون چیکار کنم؟
بزار دانلودش رو شروع کنه تا فایل ها رو بشناسه. بعد درست میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
alia76972 (10-12-2019)
دوستان سلام من تازه چند روزی میشه استیم نصب کردم ، یک سوال دارم ، امکانش هستش که بشه دیتا بازی استیم رو گیر آورد و بازی پولی روی استیم بالا بیاد ؟؟
در کل راهی هستش که بشه بعضی از بازی های پولی رو رایگان بازی کرد ؟؟؟
اگه کرک بشه بله میشه و چون بازی پولیه اون ناشری که کرک رو داده باید هر 2 یا 3 هفته یه بار یه کرک جدید بده چون بازی اپدیت میشه و کرک بازی از کار میافته برای همین هر کسی این کارو نمیکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یادمه زمانی که pes بازی میکردم از طریق همین استیم رایگان پلی میدادم با کرک 1سالی بازی کردم اکانتمم بن نشد
alia76972 (10-21-2019)
سلام یه سوال لیست ادد فرند های من اول که ایستم رو باز میکنم آنلاین نمیشه چیکار کنم؟
سلام و تشکر .من یه سوال جدی دارم چند وقت پیش وارد سایت dota2mods.com شدم تا بتونم مود های بازی رو مجانی بخرم
اونجا ازم نام کاربری و ایمیل رو خواست
از اون روز به بعد برای ورود به بازی هر روز حدود 200 مگ اپدیت میخواد که قبلا این قدر نمیخواست
لطفا کمک کنید مشکل رو حل کنم
شما وارد سایت رسمیش که این هسن بشی: https://dota2mods.com/This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از اونجا اخرین نسخش که 3.9.6 هست رو دانلود کن 60MG
بعد از اولین ورود ممکنه شروع به دانلود کنه و هر ستی رو که انتخاب میکنی حجمی داره و اخرش خودش دانلود میکنه
مثلا برای من 400MG دانلود کرد.
تو خود سایت حتما قسمت Help رو بخون چون بعد از هر اپدیت سنگین (ماهی ۲بار نهایتا) دوتا مود از کار میافته و باید یه سری کارارو بکنی که بخوام اینجا بگم خیلی طول میکشه.
سلام، دوستان شما dota plus از کدوم سایت تهیه میکنید که ارزونتر باشه؟ (battle pass)
و اینکه اگه یک بار مسقیما استیم والت 5 دلاری خریداری بشه و باهاش دوتاپلاس خریده شه اون اکانت واسه همیشه آن لیمیت میشه؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©