منم این مشکل رو دارم لطفا کمک کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم این مشکل رو دارم لطفا کمک کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از طریق خود استیم و در بخش Contact شماره رو اضافه کنید و بعد در دوتا ۲ اون شماره رو تایید کنید و وصل بشید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
برنامه استیم رو رو گوشیتون نصب کنید، هم اکانتتون امن میشه و هم این مشکلا رو دیگه ندارید. چه تو دوتا و چه تو بازیای غیر دوتا روی استیم مثل کانتر
برای اد نکرن پیغامی میده یا مثل همون حسابهای limited هست؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
همون حساب لیمیتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب پس اکانتش قدیمیه و خیلی وقت از آخرین خریدش میگذرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید یک خرید جدید انجام بدید
سلام و خسته نباشید . داخل بازی دوتا دو وقتی بازی تموم میشه یه ریپلی گیم از باز پخش بازی هستش . اونو دانلود میکنم . کجا استیم باید برم فیلمی که از بازی دانلود شد دانلود کنم کامل
قسمت watch و بعد downloadsThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
- جبران خلیل جبران
دوستان وقتی من پلی رو در دوتا ۲ میزنم گزینه play قطع است و فقط اولین بار کار کرد لطفا کمک کنید
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©