مشکل از خود تم هستش منم همین تم استفاده میکردن این جوری شد چنتا کار انجام دادم ولی درست نشد
مجبور شدم ار تم ارجینال steam دوباره استفاده کنم
مشکل از خود تم هستش منم همین تم استفاده میکردن این جوری شد چنتا کار انجام دادم ولی درست نشد
مجبور شدم ار تم ارجینال steam دوباره استفاده کنم
Do You Afraid Of God ? No Im Afraid Of You
ATER (12-04-2013)
تم رو بزار رو default درست میشه.
ATER (12-04-2013),bl4ckPunisher (12-04-2013)
سلام نمیدونم چرا هرچی رو استیم کلیک میکنم باز نمیشه که بتونم بازی کنم
با سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یک بار مودم و pc خود را res کنید
و پشت سر هم به هیچ وج روی هیچ برنامه ای کلیک نکنید
و بایستید تا استیم کامل باز شود و صفحه news بیاد
امیدوارم مشکلت حل شه
ReZalone (01-11-2014)
ممنون درست شد
Four-Eyes (01-12-2014)
با سلام
دوستان من واقعا نمیدونم چرا این Dota 2 دانلود نمیشه؟؟؟؟؟؟؟این جا کسی هست بکاپ Dota 2 داشته باشه......
لطفا کمکم کنید..
100% این اتفاق ها افتادهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1. pc شما ناگهان خاموش شده
به هیچ وج در هنگام دانلود و غیره استیم را نبند و pc خود را خاموش نکن
pause هم کردی به هیچ وج از استیم خارج نشو
بعد این ها 100% بازی دانلود میشه و اون موقع هم هیچ وقت pc رو روی حالت sleep نزار چون اگه برق بره ...
(اگه بعد دانلود خواستی sleep بزاری از استیم خارج شو بعد)
Ghost (01-12-2014)
بله شما درست میگید ولی من این مشکل رو بر طرف کردم.....همین دیشب حدود ه 2 گیگ دانلود کردم, صبح بلند شدم دیدم از اول داره دانلود میکنه......
یه سوال دیگه اون هم اینکه سرعت اینترنت تو دانلود بازی چقدر تاثیر داره.....چون من اینترنتم 512 مخابراته
بیشتر پینگ مهمه تا سرعت دانلود ولی بی تاثیر هم نیست مثلا اگه سرعت خیلی پایین باشه یک سری صداها اتک ها مثل اتک تاور و ... دیده نمیشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوب پس من نمیتونم دانلود کنم......بکاپ داری بهم بدی..
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©