کمککککککککک استیم گاردم روی گوشیم بود بعد الآن گوشیم خراب شده ( احتمالا مشکل از باطریشه ک باطری داخلیه نمیشه کاریش کرد ) نمی تونم وارد اکانتم بشم. چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمککککککککک استیم گاردم روی گوشیم بود بعد الآن گوشیم خراب شده ( احتمالا مشکل از باطریشه ک باطری داخلیه نمیشه کاریش کرد ) نمی تونم وارد اکانتم بشم. چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
pishva (03-31-2016)
سیم کارتتو تو یه گوشی دیگه بزار استیم نصب کن ببین چی میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mahdi-Void (03-31-2016),pishva (03-31-2016)
زمانی که به شما استیم روی گوشی میده یه کد ریکاوری هم میده برنامه استیم رو روی یه گوشی دیگه بریز بعد اون کد رو میخواد میزنی بعد میاد روش.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
pishva (03-31-2016)
سلام
برنامه استیم رو رو گوشیم نصب کردم و استیم گاردشو فعال کردم 15 رو ز بعد استیم گاردش فعال بود ولی وقتی ترید میکردم تو Authenticator میگوفت TIME ZONES درست نیست
روی اتماتیک گزاشتم بازم درست نشد (ساعت موبایلم 4:30 ایرانه به خاطر جلو اومدن ساعت)
بعد کلا حذفش کردم و روی سیستمم با برنامه Start BlueStacks استیم گاردو فعال کردم و 12 روز منتظرم که درست بشه (ساعت کامپیوترم 3:30 ایرانه)
ایا مشکل من انجوری حل میشه یا نه؟
و اگه راه حلی واسه درست کردن استیم گارد موبایلم دارید ممنون میشم کمکم کنید
ویرایش توسط hadibond : 05-14-2016 در ساعت 02:40 PM
کسی هست بتونه مرحله به مرحله آزاد سازی :d اکانت استیم رو توضیح بده؟
با سلام یک والت استیم از سایت میخرید ( نمیتونم اینجا ادرس بدم چون پاک میکنن ولی تو پیام خصوصی خواستید بهتون میدم) تو گوگل هم کلی هست 5 دلاری بعد داخل سایت استیم وارد میکنید اکانتتون 5 دلار شارژ میشه هم اکانت ان لیمیت میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
جدیدن تو اک اصلیم وقتی روی دوتا کلیک میکنم میگه کلاینت نات فایندد ولی تو بقیه اکانت ها دوتا سالمه چیکار کنم ؟
سلام
ببخشید من یک استیم ولت 10 دلاری خریدم
حالا وقتی میخوام اکانتمو شارژ کنم .... وقتی کد رو میزنم این ارور رو میده
The Steam Wallet code you have entered is invalid. Please carefully verify the characters as you re-enter the code
میگن باید قند ش.ک.ن استفاده کنی منم ببخاظر همین رفتم و خریدم ولی مشکل هنوز پا برجاست ... لطفا کمکم کنید .
میگه کدی که میزنی اشتباهه. دوباره امتحان کن مطمئنشو درست وارد میکنی کد رو اگه بازم همین ارور رو داد به پشتیبانی اون سایتی که خریدی والتو پیام بده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Apdentist (07-14-2016),Mohammad.S (08-04-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©