چرا این تاپیک بسته شده و نمیشه چیزی ازش دانلود کرد !!
Download Steam Backups
چرا این تاپیک بسته شده و نمیشه چیزی ازش دانلود کرد !!
Download Steam Backups
دوستان من هرسری که سیستم رو روشن میکنم باید یه بار پسووردم رو وارد کنم تا بره توی اکانتم ولی قبلا اینطوری نبود و خستم کرده چیکار کنم هر سری روشن میکنم خودش لاگین شه ؟
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
نحوه ی ثبت نام برای Dota 2 Beta Key
من مثل مراحلی که این تاپیک گفته عمل میکنم ولی وقتی فینیش رو میزنم باید یه لینکی باز شه که من تکمیل کنم کاراشو ولی اون صفحه ای که باز میشه این مراحلو نداره چیکار کنم
اگرم کسی بتا کی داره و میتونه برای من بفرسته به
ایمیل:m_evil@yahoo.com
و
استیم:mohammadprzd
بفرسته خواهشا جواب بدین
دوس عزیز بتا کی خیلی وقته که برداشته شده یعنی شما برای بازی دوتا 2 به بتا کی نیازی ندارید !
dose not make it WRONG
Steam=>settings=>interface=>tick run steam when my computer startsThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینکه میگه هر سری روشن شه استیم RUn شه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من میگم Run میشه ولی پسوورد میخواد هر سری ! قبلا اینطوری نبود
dose not make it WRONG
چون بکاپ مدتیه به روز نشده و نمشیه استفاده کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای منم خیلی وقته همین مشکل رو داره ، دفعه اول که لوگین میکنه خطای کانکشن میده و باید 1 بار دیگه پسوورد بزنی تا بیاد ، خودمم دلیلشو نمیدونم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
Mr.Nobody (07-19-2014)
چطور باید steam wallet رو فعال کرد؟؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
توی فروشگاها درخواست میدی و برات 24 ساعته میخرن مبلغ مورد نظر رو ، یه کد بهت میدن پس از وارد کردن 1 ماه بعد فعالهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
mr.legnedary داره
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©