همهی اینارو تست کردم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نشد که نشد.
اصلا پاسخمو نگرفتم.
Sent from my K00E using Tapatalk
همهی اینارو تست کردم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نشد که نشد.
اصلا پاسخمو نگرفتم.
Sent from my K00E using Tapatalk
اقا این workshop حالمو بد کرده تیکش برداشته شده توی dlc اما بازم اپدیت میکنه عصبیم کرده
اینا اپدیت کاستوم گیم هایی هست که از خود بازی دانلود کردی اونا رو حذف کنی درست میشه
کل استیم و اکانت مال خودمه ، وارد یه اکانت شدم اینطوری شد بعد به اکانت خودمم سرایت کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام دوستان عزیز
ممنون میشم اگه کمک کنید
من دیشب تو بازی دوتا 2 بودم - یکی از رفیقام میخواست ی ستی رو برام بفرسته اما گویا استیم گارد من قرمز بود و اجازه همچین کاری رو نمیداد
اون گفت درستش کنی مشکل حل میشه منم رفتم تا درستش کنم
رفتم تو تنظیمات استیم
استیم اکانت سمت راست قسمت view account detlalis
بعدش ی صفحه اومد رفتم سربرگ استیم گارد
استیم گارد ( 3 تا گزینه بود اولی فعال سازی از طریق گوشی دومی از طریق ایمیل و کامپیوتر و اخری ک غیر فعال بود )
رو زدم رو حالت دومی گزینه تا از قرمزی ب زرد تبدیل شد
اما میگفت الان باید برای شما ایمیلی از جانب استیم دریافت کرده باشید
کل ایمیل ها رو گشتم اصلا پیامی نیومده بود
بعد رفتم تو بازی وسط بازی بودم یهو دوتا 2 بسته شد استیم بسته شد
ی ارور اومد شکل یک کلید و گفته کد رو وارد کنید
http://s8.picofile.com/file/8275525068/sadsad.jpg
هیچ پیامی از استیم تو ایمیل ندارم
الان نمیدونم چیکار کنم
از اون بدتر
رفتم سایت استیم یوزر اکانتمو میزنه اشتباهه
در صورتی ک موقع ثبت نام تمام پسورد و ایمیل ها رو تو ی فایل تکس سیو کردم
من خیلی رو این اکانتم زحمت کشیدم تازه شده بودم لول 40
ویرایش توسط mliver : 11-21-2016 در ساعت 01:20 PM
مشکلی نیست اگر ایمیلتون رو دارید هم میشه اکانت رو ریست کرد هم پسورد رو .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوباره کل ایمیل رو چک کنید و گاهی اوقات استیم ایمیل هاش دیر به دست شما میرسه قسمت spam و دیگر جاهای ایمیل رو هم چک کنید ، اگر روی گزینه دومی گذاشتین پس کد میاد اما اگر گفت یوزر و پسورد اشتباه هستش پایین برنامه استیم ( اونجایی که می خواین یوزر و پسورد وارد کنید ) زده i can't sing in بعد روش کلیک کنید وارد صفحه جدید میشه که یک سری گزینه ها داده شما برای پسورد اولی رو انتخاب کنید و مراحل رو برید اگر براتون سخت بود بگین که بیشتر توضیح داده بشه
در ضمن برای ترید باید از تاپیک زیر استفاده کنید که ترفند خودش رو داره :
آموزش کامل ترید و Offer در استیم
سلام دوستان تو بازی میرم دوتا2 میرم ارور آبدیت میده ولی هیچ آبدیت برام تواستیم نمیاد بازی های دیگه هم که میکردم تو استیم اونا هم آبدیت نمیاد براش میندازه بیرون
http://uupload.ir/files/hqr0_1516850...77931032_n.jpg
مشکلش چیه؟
ویرایش توسط MR-XXX : 11-24-2016 در ساعت 07:06 AM
استیم دوتا 2 شما رو نشناخته زده non-steam gameThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید برید اینجا :
Dota 2 on Steam
Play Game رو بزنید که استیم دوتا 2 رو به library شما اضافه کنه. بعد اگه مسیری که دوتا 2تون توش نصب شده درست باشه شروع میکنه به اپدیت کردن
samdeloges (11-25-2016)
توی استم دست چپ بالا یه گزینه هست به نام steam/backup and restore game.. وقتی روی این گزینه بزنی در صفحه باز شده تیک رو روی بکاپ بذار و next بزن بعد تیک بازی که می خوای بکاپ بزنی رو بزن مثلا dota 2 و بعد جایی که می خوای بکاپ اونجا ریخته بشه و next و بعد حجم رو می خواد به دلخواه انتحاب و next و بعد از اون بذار 100 % تموم شه و تمام .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©