دانلود بازی دوتا2 با لینک مستقیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دانلود برنامه استیم پرتابل آپدیت شده تا تاریخ شنبه 4 مرداد (منبع سایت گلدن کاور)
دانلود بازی دوتا2 با لینک مستقیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دانلود برنامه استیم پرتابل آپدیت شده تا تاریخ شنبه 4 مرداد (منبع سایت گلدن کاور)
ممنون دوست عزیز
H.e.x (08-17-2014)
به انجمن خوش اومدید!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لطفا از این به بعد برای تشکر روی دکمه تشکر که زیر هر پست قرار داره کلیک کنید
وقتی هر دوی فایل هارو دانلود کردید اطلاع بدید تا نحوه اجرا و بازی کردن رو هم بهتون بگم
موفق باشید
سلام من یه مشکلی که با استیم دارم اینکه موقعی که استیم میخام باز کنم برنامه میاد بالا بعدش که میخام لاگین کنم میخاد لاگین شه میره دیگه نمیاد چیزی بعدش تو تسک منیجر یه چیزی به نام steamreporter.exe هستش بعد دیگه استیم لاگین نمیشه تو سایت های خارجی گشتم میگفتن سیتمو اسکن کنید من چند بار ویندوز عوض کردم اسکن کردم یه فایلی هم هست با فرمت .blob
اونم پاک کردم دوباره همونه من قیلا همچین مشکلی نداشتم نمیدونم چرا تازگیا اینطوری شده خستم کرده کمکم کنید لطفا !!!
بعضی وقتا اپدیت می خواد بین سرور و ...مشکل پیش میاد اینجوری میشه ، اگر با چند بار تست درست نشد صبر کنید خودش بیاد بالا ، از تسک نبندینش ، برای خودم زیاد پیسش اومده و فقط با صبر درست شدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اصلا بالا نمیاد نه لاگین میشه نه هیچی چند وقتیه اینطوریم موندم تو خماریش یعنی نمیشه کاری کرد ای خدا
اینم عکس
شما استیمت کامل هستش با انتی ویروس یا خود ویروس فایل استم پاک نشده ؟ این فایلش ناقص هستش که این شکلی نمایش داده میشه توی تسک منیجرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
راه حل ، اگر دوستی اشنایی چیزی داری کل پوشه استیم با بازی رو ازش کپی بگیر و جایگیزین کن البته اگر اهل ترید هستید 7 روز امکان بن شدن هستش
یا اگر ندارین کل استیم خودتون رو همراه با بازی روی یک سیستم دیگه که توی خونه دارید تست کنید که روی اون چطور ج میده
من مشکلم حل نمیشه فکر میکنم چقدر مزخرف 3 هفتس از دوتا دور شدم اونم بخاطر اینکه استیمم بالا نمیاد واقعا چرته
می خوام ویندوز عوض کنم تنظیماتی توی استیم وجود داره ، که بعد از عوض کردن ویندوز بن ترید تا 7 روز نشی . از دوستان اگر این تنظیمات یادشه محبت کنه بگه ، که انجامش بدم . تشکر
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©