This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
{sAs} PANDA PANDA PANDA - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
گیم هایی گه normal skil هست parrty رفتم
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
{sAs} PANDA PANDA PANDA - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
گیم هایی گه normal skil هست parrty رفتم
ویرایش توسط The Viper : 06-26-2016 در ساعت 12:54 PM
Mohammad_ai69 (06-26-2016)
اقا چطوری میشه وارد مسابقات شد هرکی میدونه من کمک کنه من چند سال میشه دوتا 1 بازی میکنم و الانم تازه اومدم روی دوتا 2 ولی بازیم خیلی خوبه دنبال تیم هستم لطفا هرکی میدونه کمکم کنه
مستقیم میری داخل مسابقات میشی:dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو دوتا 2 چطوری؟؟یه بتل کاپ داره که قفله!شایدم برای من قفله
dAb مسابقه نیست دوست عزیز. برید به لینک زیر متوجه میشیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ثبت نام اعضا برای مسابقات dAb
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
در حال حاضر بازی میکنید؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
علی سطحه بازیا توی ماه رمضون خیلی پایین بود واسه همین فک نکنم دیگه برگزار شه !...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من ک اینجا غریبم ولی خب هرچی باشه محیط دوستانست مهم یاد گرفتنه دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ب نظرم الان ک تابستونه بیشتر کاربرا وقتشون خالیه میشه از سر گرفت بازم مسولین بهتر میدانند
شما باید سعید آقای غیور باشی نه ؟
Slayer (07-24-2016)
امشب هستید بریم RD؟ کلا به نظرم dAb از این به بعد rd بشه خیلی بهتره
یعنی ۱۰ نفر جور میشن؟! ساعت طرفا ۸ اینا به صرف شیرینی و شام تا پاسی از شب rofl
کسی نبود؟ اهوی!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©