isp من مخابراته و پینگم کل بازی زیر 120 هستش.و با سرعت دانلود خیلی کم که راستش برامم زیاد مهم نیست :دی
1هفته نمیشه که isp عوض کردم ولی خیلی جالبه که با این پینگ همچنان توبازی یک تا نیم ثانیه دلی دارم . . .
isp من مخابراته و پینگم کل بازی زیر 120 هستش.و با سرعت دانلود خیلی کم که راستش برامم زیاد مهم نیست :دی
1هفته نمیشه که isp عوض کردم ولی خیلی جالبه که با این پینگ همچنان توبازی یک تا نیم ثانیه دلی دارم . . .
امروز که اومدم بازی کنم 4sec dly داشتم .سرعت دانلودم از 200 به 30kb تغیر کرده . اینترنت خیلی پایین اومده میخواستم بدونم برای کسی این جوری هست؟
بهتر بود که اینجا سوال میکردید :
بحث و گفت و گو در مورد اینترنت های ایرانی
Milad._.R (01-09-2014)
والا ما که شاتل داریم سرعتمون کم نشده هیپ از 260 به 300 هم رسیده البته من زاهدان نیستم
من تهرانم .خدا کنه درست شه من با هاش 3ماه قرارداد دارم نمیتنم حتی یه دست بازی کنم!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چی چیو 20mb میبره.هر بازی برای من 80mb میبره تنظیمات دوتا 2 رو هم تو low گذاشتم ولی بازم بیشتر از 60mb تو هر بازی 30 دقیق های میبره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
می خواستم از شما که چیکار میکنی که هر بازی فقط 20mb میبره؟
Option >> Game >> Network >> Low
هر دست 20 مگ نباشه زیر 30-40 مگ میشه
نمیشه آقا نمیشه تنظیماتم درسته ولی نمیشه که نمیشه.
احتمالا بخاطر تنظیمات گرافیک هم هست بذاری روی اخر یا.... ولی خوب شما چیزهای دیگه ای هم هست توی کامپیوترتون که از نت استفاده میکنه نمیشه دقیق گفت همشون مربوط به دوتا 2 هست
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©