بله خوشی زده زیر دلمون :d خیلی هم خوب ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بله خوشی زده زیر دلمون :d خیلی هم خوب ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
فقط تو فامیل های ما 2تا سوئد رفته داریم 5تا آمریکا همشونم مشغولا دارن کار میکنن اونجا کی گفته ایرانی ها نمی تونن تو خارج کار پیدا کنن؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیلی از ایرانی ها بالاترین موقعیت هارو تو خارج از کشور دارن
شما میگی ننابیم با چه اومیدی؟
به حقوق وزارت کار ماهی 750تومان برای 8 ساعت کار که همه جا این حقوق رو برای 12ساعت میدن (تو خارج زیر 2میلیون نیم به پول ما زیر خط فقر محسوب میشن) اینکه 9% رو همه چیز کشیدن یا اینکه فکر میکنن نفری 45تومان بدن همه می تونن کل پول قبض هاشون رو بدن؟(تازه اون اول کار تبلیغ میکردن که یه خانواده رفته قبض هاش رو پرداخت کرده با بقیش رفته خرید منزل!) یا به اینکه 50برابر پول اینترنت آمریکا رو میدیم اینترنت افغانستان هم بهمون نمیدن؟
این از اقتصاد چند سال پیش فرانسه کلی خون آلوده به ایران داد که hiv رو 5 برابر کرد تو ایران ولی ایران چیکار کرد؟؟
یکی از نماینده های مجلس یک بار گفت خیلی مشکلات هست که اصلا نمیشه گفت ببینین چه خبره فقط
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
ببین دوستان و محمد FCB عزیز ، استان بوشهر و شمال کشور که مازندارن و ... هستن این دوتا جایی هستش که کاملا مراکز مخابراتیش حتی کوچکترین مخابراتش با فیبر نوری به هم متصل هستند توی کشور هست اینجوری اما یا تیکه تیکه هست یا کامل مثل این دوتا استان به هم متصل نیستن بنده دارم در استان بوشهر زندگی میکنم که همچین کیفیتی داره خودتم دیدی بارها snr نشون دادم رو ۴۰ -۵۰ بوده اما چرا نت ما همیشه بالای ۲۰۰ kB نیست که خیلیم گرونه این ۲۰۰ هم که میگم خیلی رویایی هستش اما در کل سیم های معمولی که وارد خونه ما شده تا ۱۰۰ مگ رو ساپورت میکنه پس این مشکل از زیرساخت نیست . مشکل بستن شیر اینترنته و خلاص
منظور منم از زیر ساخت همین بود وگرنه زمان خاتمی کل تهران رو فیبر نوری کردن فقط ظاهرا نمی تونستن ازش استفاده کنن دقیقا نمیدونمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وقتی 4g اومد مکارم شیرازی مونده بود بگه 4G حرام است! وای به حال اینکه بخوان شیر فلکه رو باز کنن تازه 4G مون هم 4G واقعی نیست
من اخرش نفهمیدم این کلمه حرام از کجا میاد !
این مکارم شیرازی هرچی میشه زرتی نیگه حرام است!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteاون حرفی ک زدم رو دوباره بخونید دوست عزیز تا منظورم رو بهتر متوجه بشید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
متاسفانه ادامه پستتون رو نخوندم چون میدونستم منظورم رو اشتباه متوجه شدید. کار کردن با کار پیدا نکردن زمین تا آسمون فرق داره.
خواهش میکنم به دنبال حاشیه نباشید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با تشکر
خیر دستگاه هایی که ما در اختیار داریم هم تا یک حدی ساپورت میکنن و برای اینترنت سرعت بالا که دقیقا نمیدونم از چ حد به اونور هست شما باید مودم هایی با قیمت میلیون تومان تهیه کنید تا توان پردازش سرعت رو داشته باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینجا (استان مرکزی) من ماهیانه برای سرویسم (۱۰ مگابیت - ۸ گیگ) طرفای ۴۳۵۰۰ میدم حالا بحث ترافیک اضاقه ک میخرم جداست اما خبری از ۱۰ مگابیت ۳۰۰ هزار تومانی نیست اینجا چون دیدم قبل تر این رو گفته بودید عرض کردم.
در کل من دقیقا متوجه نشدم شما با سرعت اینترنت کشور مشکل داری یا اینترنت خودتون یا تعرفه اینترنت در کشور یا استانتون یا کیفیت و پشتیبانی اینترنتتون!
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
ABNightmare (08-16-2015)
من و چرا میاری وسط مردیکه :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بیا همینجا یه TP-Link دارم 90 مگ ساپورت میکنه :دیخیر دستگاه هایی که ما در اختیار داریم هم تا یک حدی ساپورت میکنن و برای اینترنت سرعت بالا که دقیقا نمیدونم از چ حد به اونور هست شما باید مودم هایی با قیمت میلیون تومان تهیه کنید تا توان پردازش سرعت رو داشته باشه
... برو برو کم بناز به 90 مگت .... خط اینترانت دارم 500 مگ انتقال میده (دسترسی بدون ماژول = جریمه تپلThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رهی (08-16-2015)
اتفاقا اقا محمد هم سیستم هم مودم همه ما تا 90-100 مگ رو میکشن و ساپورت میکنن ، من نمیگم اطلاعات شما کمه . اما در این یه مورد خدمتتون عرض کنم هیچ شرکتی (حتی چینی ) ابزاری برای اینترنت زیر 10 مگ نمیسازه . و استانداردشون زیر 70 مگ نیست چون واقعا به صرف شرکت سازنده نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©