بله.قشنگ time out و packet lost به طرز افتضاحی شدید شده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوبه دیگه به فکر ما هستن کم دوتا بازی کنیم و بریم رو پشت بوم داد بزنیم الله اکبر (:
بله.قشنگ time out و packet lost به طرز افتضاحی شدید شده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوبه دیگه به فکر ما هستن کم دوتا بازی کنیم و بریم رو پشت بوم داد بزنیم الله اکبر (:
pishva (02-13-2016)
از دیروز اعلام کردن اینترنت هوشمند فعال شده شاید برای اون باشه
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
pishva (02-13-2016)
دیروز بود که گفتم بیخیال کنکور pc رو ردیف کردم دوتا2 رو اپدیت اومدم میبینم 40% packet loss دارم!!قشنگ اسلو موشن شده بود معلوم نیست مخابرات داره چی کار میکنه
......................................
اشتباه دادم ماله بحثه اینترنت بود sry
pishva (02-11-2016)
همیشه این زمان پینگم روی 400 بوده ولی الان پینگم روی 180 هست
عجب !
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
pishva (02-11-2016)
امروز پینگ خیلی بالا پایین میشد . بعد از ظهر که همیشه پینگ داغون بود امروز پینگ خوب بود .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه تو سالروز انقلاب اینجوری میشه ما یه 364 تا انقلاب دیگه هم بکنیم :d :d :d d:
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
دوستان هرگز از سایت های aligame و piring کاهش پینگ نخرید سرویس هاشون آشغال به تمام معنا هست ، قعطی های یکی دو روزه ، نوسان پینگ ، تایم اوت و...
به پشتبانیشون هم میگی در کل حرفش اینه سرور ها ما عالی هست مشکل از نت شما/سیستم شماست.
در کل از ما گفتن بود خرید از این دو سایت پول توی حروم کردنه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
رفیق حیف نمیشه نام برد وگرنه من از همه خریدیم تا حالا ،بدتر از همش همون دومی هست که گفتی + ( پی ام دادم).
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
واقعا دوستان ، ما گیمر ها چرا داریم به خودمون دروغ میگیم ؟
ماهی من دارم 40 تومان میدم برای اینترنتی که فقط 20 گیگ حق دارم دانلود کنم بیشتر که بخوام به ازای هر گیگ 4 تومان اضاف میشه .
اینترنتی که وقتی گرفتید باید برای اینکه ازادانه ازش استفاده کنید ماهی 5 هزار تومان بدی چیز پی ان ( استیم ، مارکت و.....) همه فیلتره
من و شما که می خوایم بازی کنیم به ازای هر گیگ باید 5 هزار تومان بدیم تا بلکه بشه بازی کرد
واقعا الان به چه درد میخوره جز پول ریختن توی جیب چندتا دزد ؟
خواستم پست بزنم برای این موضوع اما نزدم ولی خواهشا در مورد همین بحث کنید حرف دلتون رو بزنید نمی خوام بحث س.ی.ا.س.ی کنید
جاهای دیه اگر اینترنتی میدن همه اینها باهم هستن اما بازم ارزون تر از ماهی 40 تومانه .
ایا واقعا نیازه ما پول بریزیم توی جیب اینها که بویی از انسانیت نبردن ؟
کمی فکر کن دوست من ، هم وطن من ، عزیز ......
واقعا راهی هست که ما پیشرفت کنیم توی این زمینه و دست من و شماست که نگیریم یا حداقل کم بگیریم پول نریزیم و......
بدون نت هم میشه زندگی کرد کافیه بخواید یا اگر می خواینش پس براش تلاش کنید تا به حقتون برسید
اگر کل ایران اینجوری فکر کنن مجبورن طبق خواسته ها عمل کنند ، وقتی دیده شد مصرف اینترنت در کشور زیاد شده نامحدودها برداشته شد برای سود بیشتر از نت
خلاصه بگم همش مقصر خود ماییم و تنها خود ما هم میتونیم درستش کنیم
به حرف هام خوب فکر کنید . شما دوست هایی دارید خانواده ای دارید و خانواده شما دوستانی دارن اگر این مردم بخوان و دست در دست هم بدن کوه هم جابه جا خواهد شد چه برسه اینترنت
فقط وعده داده شده من و شما میدونیم هیچکدام عملی نخواهد شد به جز اینکه ما بخواهیم
واقعا زشته ما هنوز به فکر اینترنتیم چیزی که در فقیرترین کشورهای دنیا استفاده معمولی داره مثل اب و برق و ....
وقتشه با پافشاره و زدن اندکی وقت خاکمون رو بسازیم
بله دوست عزیزم از خودت شروع کن و به سه نفر دیه بگو ازشون بخوا تا به سه نفر دیه بگن ( گرفته شده از یک فیلم اما فکر میکنم ج بده )
به امید شادی و سلامتی .
''iMM (02-13-2016),ATER (02-13-2016),pishva (02-13-2016),Soul Keeper (02-13-2016),[DR.[mmL (02-13-2016)
pishva (02-13-2016)
با عرض سلام
دوستان مواظب این اشخاصی که زنگ میزنن خونتون و میخوان سرویسای آشغالی و گرونشون رو بهتون بندازن باشید
آسیاتک یه ماه پیش خونمون زنگ زدن و بعد از یه عالمه تعریف کردن از سرویسای آشغالشون منم با احترام بهشون گفتم که خودم سرعت 2Mbps از مخابرات دارم و ماهی هم 75 هزار تومن دارم میدم براش و سرعت واقعی دانلودمم از 200Kbps تا 260Kbps هست با اینحال ول کن نبود و بعد یه عالمه التماس کردن گفتن که با ماهی چهل هزار تومن سرویسی بهم میدن که سرعت واقعی دانلودم از 300kbps تا 400kbps میشه من ساده هم گول خوردم و سفارش دادم ببینم چطوریه اگه خوبه اینترنت 2Mbps خودم رو قطع کنم از این شرکته بگیرم که هم ارزونتره و هم سرعتش بیشتره خلاصه بعد یه ماه برای فعال کردن سرویس دوباره زنگ زدن و شماره کارت دادن که پول بریزم بعد برام فعالش کنن ای کاش اول میگفتم فعالش کنن تا سرعتشو چک کنم بعد پول بریزم ولی اعتماد کردم و اول 40 هزار + 20 هزار تومن برای راه اندازی اولیه پول ریختم بعد از فعال شدن دیدم سرعتم از 60Kbps بیشتر نمیشه که متوجه شدم اینترنتشونو کردن تو پاچم منم زنگ زدم و قضیه رو گفتمو چرا اینطوریه شما یه چیز دیگه گفتین و یه چز دیگه تحویلم دادین قبول نمیکردن که نمیکردن
اینارو گفتم که با این شرکت آسیاتک آشنا بشید
خیلی ممنون که این مطلبو خوندین امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید
FCB (02-14-2016),Mohammad_ai69 (02-13-2016),pishva (02-13-2016),[DR.[mmL (02-13-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©