مخابرات واقعا شانسیه برا بعضی ها دیدم پینگ عالی داشتن.اسیا تک هر چی باشه از Hiweb خیلی سره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مخابرات واقعا شانسیه برا بعضی ها دیدم پینگ عالی داشتن.اسیا تک هر چی باشه از Hiweb خیلی سره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-17-2016)
پارس آنلاین بهترین اینترنته تو ایران از نظر منThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو csgoپینگم بین 100-150ه
تو دوتا 2 هم بین 150-250 تو سرور US
The enemy of my enemy is my Friend
pishva (02-17-2016)
صبا نت دوستم داره خوبه سورتمه فاجعه استThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی کلا زیاد این ساپورت ها به درد نمیخورن البته برای بعضی ispها
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ویرایش توسط n.0 n@me : 02-17-2016 در ساعت 07:08 PM
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
pishva (02-17-2016)
حرف شما خیلی درستهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تازه بسته های نامحدود ایرانسل هم اومدن نیم ساعت نامحدود 500 تومن واسه کسایی که در روز حدود 2 ساعت بازی میکنن و مشکل مالی ندارن واقعا به صرفه است.اگه شما مثل من دان آموز نیستین و میتونین شب بیدار باشید بسته نامحدود شبانه (2تا 8 صبح )داره سرویس هاشم 3 ساعته و 2 ساعته و 1 ساعته هست که قیمتش از اون قبلیه کمتره.
pishva (02-17-2016)
آقا من از اینترنت پیشگامان استفاده میکنم بسته ترکیبی هاش جالبه مثلا 1024 تا 128 هست نامحدود ولی 6 گیگ اول سرعت 1024 است 3 گیگ بعدی 256 بقیه هم 128 این 29000 تومن
یه بسته دیگه هم داره 1/5 مگ تا 256 9 گیگ اول همین 1/5 مگ بعدش 6 گیگ 512 یا 1 مگ (بستگی به شانست داره ) و بعد از 15 گیگ همش 256 اینم 37000 تومن.بستگی به خودتم داره که چقدر بازی میکنی چون اینترنت نامحدود تو همه isp ها سرعتش کمتر از اینترنت حجمی است اینو دیگه همه قبول دارن.
به نظر من اینترنت با حجم بالا و مدت زیاد بگیرین (مثلا6 ماه) خیلی به صرفه اس.
یا اصلا بهتره شب زنده داری کنیم و بسته هایی با سرعت بالا بگیریم که شبانه نامحدود دارن و شب راحت بازی کنیم.(مثل جغد ها) که البته تو فصل مدرسه نمیشه ولی تو تابستونا من همین کارو میکنم.
یا هم اگه سیم کارت ایرانسل خیلی اونجا سرعتش بالاس میتونین مثل نظر قبلی یه مودم بگیرین و بسته نامحدود بزارین.
به نظر من تا تو ایرانی از هیچ بازی آنلاینی نمیتونی لذت ببری(من اینو تو بازی wow فهمیدم و برای همین گذاشتمش کنار) یا دایم باید تو فکر حجمت باشی یا پول زیادی برای یه اینترنت معمولی نامحدود صرف کنی.
pishva (02-17-2016)
آسیاتک افتضاحهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مخابراتو تست کن ببین جواب میده واست یا نه
پیشنهاد من اینه که اگه منطقتون خورد پارس آنلاین یا شاتل بگیر ( البته تعرفه های گرونی داره نسبت به بقیه جاها )
pishva (02-17-2016)
خدایی قبول دارم این حرفتو . طرف تا جایی که بتونه کمک میکنه و پیگیر ماجرا میشه ، ولی بعضی اوقات مشکل از زیرساخته که اونو کاریش نمیشه کرد باید یه مدت خاصی رو صبر کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-17-2016)
میان میگن قیمت جهانی اینترنت (10 مگ واقعی نامحدود واقعی) ماهانه 50 دلار هست
کم ترین رو اوکراین داره که همین اینترنت ماهانه 12 دلاره و بعدش روسیه که همین سرویس 15 دلاره(یکی از دلایلی که توی همه سرور ها روس ریخته همینه)
اینجا بخوای 10 مگ واقعی نامحدود بگیری میشه ماهی 5 میلیون و 600!!!!!!!!!
یعنی به تو دهنی بزرگ به میانگین هزینه اینترنت زدیم!!!!
نظر من اینه 512 نامحدود مخابرات بگیرید + کاهش پینگ.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
pishva (02-17-2016)
اینجا تو بوداپست 12 مگ سرعت دانلود ( نت 100 مگ ) ماهی 65000 تومن در میادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-17-2016)
نامحدود؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من الان اینجا دارم 126000 ماهی میدم نا محدود سرعت دانلود 80kb/s هست اگه یه مدت استفاده نکنم میشه 260kb/s پینگ eu west 106 الان دارم به روح خمینی صلوات می فرستم شما هم به من بپیوندید!
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
pishva (02-17-2016),Sharingan (02-18-2016),Soul Keeper (02-18-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©