نوشته اصلی توسط
mohsen1942
با عرض سلام
دوستان مواظب این اشخاصی که زنگ میزنن خونتون و میخوان سرویسای آشغالی و گرونشون رو بهتون بندازن باشید
آسیاتک یه ماه پیش خونمون زنگ زدن و بعد از یه عالمه تعریف کردن از سرویسای آشغالشون منم با احترام بهشون گفتم که خودم سرعت 2Mbps از مخابرات دارم و ماهی هم 75 هزار تومن دارم میدم براش و سرعت واقعی دانلودمم از 200Kbps تا 260Kbps هست با اینحال ول کن نبود و بعد یه عالمه التماس کردن گفتن که با ماهی چهل هزار تومن سرویسی بهم میدن که سرعت واقعی دانلودم از 300kbps تا 400kbps میشه من ساده هم گول خوردم و سفارش دادم ببینم چطوریه اگه خوبه اینترنت 2Mbps خودم رو قطع کنم از این شرکته بگیرم که هم ارزونتره و هم سرعتش بیشتره خلاصه بعد یه ماه برای فعال کردن سرویس دوباره زنگ زدن و شماره کارت دادن که پول بریزم بعد برام فعالش کنن ای کاش اول میگفتم فعالش کنن تا سرعتشو چک کنم بعد پول بریزم ولی اعتماد کردم و اول 40 هزار + 20 هزار تومن برای راه اندازی اولیه پول ریختم بعد از فعال شدن دیدم سرعتم از 60Kbps بیشتر نمیشه که متوجه شدم اینترنتشونو کردن تو پاچم منم زنگ زدم و قضیه رو گفتمو چرا اینطوریه شما یه چیز دیگه گفتین و یه چز دیگه تحویلم دادین قبول نمیکردن که نمیکردن
اینارو گفتم که با این شرکت آسیاتک آشنا بشید
خیلی ممنون که این مطلبو خوندین امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید
نت من آسیاتکه
پینگشم که اونه
سرعتی که گرفتم 512 هست نا محدود سرعت دانلودش 286kb/s هست اگه 5 گیگ دانلود کنی یه مدت میره رو 80kb/s که اگه یه 5 ساعت دانلود نکنی دوباره بر میگرده
اون موقع که من آسیاتک گرفتم قبلش شاتل داشتم تازه گند خورده بود به شاتل خراب شده بود میگن دوباره درست شده منم عوض کردم نتمو الان نمیدونم چه شرکتی خوبه
ولی آسیاتک الان یه ماهی هست پینگش خوب شده
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد