فقط رایتل . عالیه . فقط یه مقدار گرونتره.
فقط رایتل . عالیه . فقط یه مقدار گرونتره.
"I'm the beast of bedtime tales."
خودایی اسیاتک هم خیلی عالیه پینگ همیشه زیر ۱۵۰ بدون پکت لوس جون میده یه pc یا laptop گیمیگ داشته بشای فقط.....
هر چقد پول بدی همون قدرم آش میگیری حالا هر شرکتی باشه من پول نت ندارم سرعت صد تاست حالا همین شاتل طرف پول بده سرعت یک مگ میگیره دیگه ماهی سی تومن میدم وضعم اینه :d
اخه نامحدودم نگیری تموم میشه اعصابت خرد میشه پول گیگ باید بدی
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
والا 30 تومن خیلی خوب میدی من ماهی 200 تومن پول نت میدم فقط.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
w3c (07-11-2016)
از من بدبخت تری پسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
w3c (07-11-2016)
بهترین isp به نظر من پیشگامان بدون قطعی با سرویس های مختلف ،والا من که راضیم تا حالا فقط یه بار قطع شدم که اونم مشکل از مرکز شهر بود ،ارائه خدماتشم بی نظیره یه بار یادمه زنگ زدم گفتم نتم خرابه اونا گفتن از خونس خلاصه گفتا میایم درستش میکنیم
منم گفتم الکی میگن خدا شاهده صبح روز بعد یه نفر از شرکت اومد نتمو فیکس کرد و رفت اصلا از تعجب شاخ در اوردم.
مگه با نت های دیگه پینگتون چند که به 176 میگید عالی؟:دی
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Hooman.J (07-14-2016),Soul Keeper (07-15-2016),رهی (07-14-2016)
Sharingan r u show offing?
Team Secret
Sharingan (07-14-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©