نوشته اصلی توسط
Goth Knight
ممنون دوست عزیز...
منظورم اینه که lobby بسازم بقیه بیان تو lobby من...
با اجازه یه چند تا سوال دیگه هم داشتم :دی
این دی ال سی International 2016 Battle Pass چی هستش... قیمتش زیاد نیست ظاهرا... یه توضیحی میدین؟
دوم این که برای گرافیک بازی پکیج تکسچر و این چیزا نیست؟ خیلی داغونه آخه :دی
و سوم هم اینکه هر lobby که میری هاست خواب تشریف دارن...برای هر بازی یک ساعت فقط دنبال یه روم باید گشت... چطور میتونم محفل دوستان رو بهتر پیدا کنم؟
تشکرات فراوان...
battle pass یک کتاب هست که بهتون آیتم - افکت های جدید،loading screen ،شکلک های ویژه،و .. میده شما میتونید یه سری چلنج هارو کامل کنید و جایزه بگیرید،میتونید توی رای آرکانا هم شرکت کنید و .. که توی خود بازی توی بخش store و بعدش battle pass توضیح داده کامل + عکس
روشنه که هرچی لول کتاب شما بیشتر باشه،بهتر هست. یعنی یه سری جایزه ها هم هست که فقط به کسایی داده میشه که لولشون (منظور لول کتاب) خیلی بالا.
گرافیک بازی رو اگه روی حداکثر بزارید ( درصورت اینکه مطمنید سیستمون کشش رو داره،فوق العاده میشه برای این کار به option برید،بعد توی بخش video روی use basic setting تیک بزارید و اون رو تا best looking ببرید بعدش apply کنید. ( اگه متوجه نشدید بگید عکس بزارم)
محفل دوستان که توی روم میتونید بپرسید که میخوان بازی کنن یا نه که البته باید اکانتتون فعال باشه! (یعنی بتونید کسی رو باهاش اددکنید __برای اینکار یه بازی 5$ از استیم بخرید (سایت هایی هم هست که اینکارو براتون انجام میدن (ایرانی) )
باز سوالی بود بپرسید،درحد اطلاعاتم کمک میکنم
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”