دوست عزیز دیگه user & pass خودمو بلدم اون کاریم که گفتید انجام داده بودم فایده ای نداشت email هم واسم نمیادواسه همین ticket دادم
دوست عزیز دیگه user & pass خودمو بلدم اون کاریم که گفتید انجام داده بودم فایده ای نداشت email هم واسم نمیادواسه همین ticket دادم
دوست عزیز شما اگر راهی پیدا نکردین هنوز ، اینکار رو بکنید :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برنامه ی استیم رو بیارد بالا و لوگین نشید ، 3 تا گزینه زیر کادر us & pass هستش کار شما با گزینه اخر هستش ، شما Retrieve a lost account رو بزنید و در ادامه دو تا گزینه میاد که اولش میگه یوزرت رو میدونی ، که حتما میدونی ، گزینه ی دومی میگه که شما یوزر خود رو هم فراموش کردی . بذارید روی گزینه اول و بعد next بعد اکانت رو وارد کنید و یه لینک یا کد میاد به ایمیل شما که باید مراحل رو انجام بدین و اگر واقعا اکانت مال شما باشه از طریق ایمیل شما میتونید دوباره بدستش بیارید
موفق باشید
Admiral_worgen (08-28-2013)
من چهار تا روش به شما گفتم که دیگه هر طوری و در هر شرایطی حساب کنی اون Incorrect Login ظاهر نمیشه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا اگر شما فکر کردی من منظورم از راهنمایی این بوده که شما user pw آیدیت رو بلد نیستی دیگه به خود شما مربوطه که چطور فکر کنی وگرنه قصد ما جز راهنمایی و حل مشکل چیز دیگه نبوده
در رابطه با اون تیکت هم مطمئن باش چون جوابش تو Section های مختلف استیم هست و... جوابت رو اصلا نمیدن و اینکه incorrect login چه ربطی به ایمیل داره؟ اصلا به استیم گارد ربط نداره که بخواد میل بده !
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Admiral_worgen (08-28-2013)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©