سلام دوستان من جدیدا وقتی رو استیمم کلیک میکنم که اجرا شه میخواد که connectionبشه ولی در حین connection هنگ میکنه و Not responding میشه و مجبور میشم که close program رو بزنم
مشکل از چیه و چطور باید درستش کنم ؟
سلام دوستان من جدیدا وقتی رو استیمم کلیک میکنم که اجرا شه میخواد که connectionبشه ولی در حین connection هنگ میکنه و Not responding میشه و مجبور میشم که close program رو بزنم
مشکل از چیه و چطور باید درستش کنم ؟
مشکل از اینترنت هستش که اخیرا خراب شده ،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شاید شاید مشکلت با پ.ر.وک.س.ی حل شه
با پ""ر""و""ک"""""س""""ی هم امتحان کردم ولی تغییری نکرد
چیزو میگم شما انجام بده شاید برات اینترنت فیکس شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برو : Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center و دست چپ پایین internet options و سربرگ connections و lan stting رو که زدی گزنیه اول که اتوماتیکه باید تیک خورده باشه و بعد برو سربرگ اخر یعنی advanced و یه restore advancd داره با یه reset ، هر دوتاشو بزن و اوکی کن
بازم نشد . راستش قبلا راحت login میشد ولی از وقتی که استیم رو دوباره نصب کردم اینجوری شده . راستی استیم شما راحت loggin میشه ؟
واسه منم اینجوری میشه , ولی موقعی که هنگ میکنه دیگه روی استیم کلیک نمیکنم که مجبور بشم استیم رو ببندم . حدود 1 دقیقه صبر میکنم استیم بالا میاد بعضی وقتا بیشتر صبر میکنم.شاید واسه شما هم جواب بده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
alimigmig (05-25-2013)
آفا حالا که بعد از 15 دقیقه استیم اومده بالا رفتم تو ایمیلم تا گیفتی رو که یکی از دوستان واسم فرستاده فعال کنم ولی وقتی میرم نو سایتش میگه که واسه گرفتن گیفت باید تو همون سایته وارد اکانت استیمم بشم تا گیفت رو از ایمیلم بفرسته به استیمم ولی تو سایته رو sign in که میزنم واردش نمیشه
چی کار کنم ؟
ویرایش توسط alimigmig : 05-25-2013 در ساعت 07:47 PM
رفع مشکل Scanning for steam gamesThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داشتم cm بازی میکردم اول بازی FPS رو 50 تا 60 بود ولی بازی 70 min شد آخره بازی FPS رفت روی 10 !!!!!! کسی میدونه چطور فیکسش کنم؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©