سلام
بعد از مدتی سر و کله زدن با پارس آنلاین که یه روز خوبه یه روز دیگه لگ و تایم اوت و... تصمیم گرفتم نِــــتم رو به صبانت تغییر بدم ،
تعریف صبانت رو زیاد شنیدم ولی اگه کسی تا حالا داشته ممنون میشم نظرشو بگه .
با تشکر
سلام
بعد از مدتی سر و کله زدن با پارس آنلاین که یه روز خوبه یه روز دیگه لگ و تایم اوت و... تصمیم گرفتم نِــــتم رو به صبانت تغییر بدم ،
تعریف صبانت رو زیاد شنیدم ولی اگه کسی تا حالا داشته ممنون میشم نظرشو بگه .
با تشکر
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
صبا نت تو منقطه ما نیست اگر بود 100 % می گرفتم ، اگر تک پورت گیرت بیاد حرف ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
WardeN (07-05-2014)
توی یکی از پیج ها گفته بودمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Pars online افتضاحه
من خودم الان نت مخابرات 2مگ دارم عالیه واقعا
WardeN (07-06-2014)
مخابرات هم اکثرا خوبه هر چند بعضی وقت ها پینگش میره بالا ولی مشکل مخابرات اینه که ترافیکش گرون تموم میشه و نامحدودشم مطمئن نیستم خوب باشه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
کرج نت مخابرات 1مگ نامحدود ، به مدت 5 روز گوگل رو باز نمیکرد ، منطقه به منطقه داره ، یه پیشنهاد دارم ، بگرد گیم نت اطرافت رو پیدا کن و از اونجا بپرس 100 % نت های مختلفی تست کردن تا بازی بدون لگ داشته باشنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
WardeN (07-06-2014)
آره فکر خوبیه حتما می پرسم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©