نوشته اصلی توسط
Mohammad_ai69
شما از کجا میدونید چقدر ازشون اکانت خریدن ؟ بازم شما نمیتونید دیگران رو زیر سوال ببرید شما همیشه یک انتخاب دارید ، بخرید یا نخرید . بنده هم این رو قبلا دیده بودم و تصمیم گرفتم نخرم به همین سادگی . در واقع هرکس مسول انتخاب خودش هستش . شما همش حجم رو در نظر نگیرید زحمت هایی که یک فرد میکشه برای مراحل رو هم در نظر بگیرید من تقریبا خیلی نه ، اما سرچ کردم کسی ندیدم که بتونه از reborn بکاپ بگیره اما ایشون معتقد هستن که دوتا همراه با reborn رو بکاپ گرفتن و روش کار رو هم باهاش توضیح دادن حتی اگر از کسیم بلد باشن بازم تحقیق کرده و تا جایی که بنده سراغ دارم قرار نیست یک فروشنده یا کسی که کارش اینه ، این چیزا رو مجانی در اختیار شما قرار بده ، انتخاب با خودشه شادیم اصلا دوست داشت مجانی در اختیار همگان بذاره . بازم انتخاب خودشه .
اینم اضاف کنم اکانت ایشون 2500 هستش و دوتا + reborn تقریبا چیزی حدود 17-18 گیگ میشه
حرف کلی من : هر کس حق انتخابی داره ، همینطور که ایشون حق داشت پولی بذاره . شما هم حق اینو دارید که نخرید
دقیقا حرف منم همینه هر کس حق انتخاب داره من میگم چه خبره شما می خوای برو بگیر
دقت کنید تو همون عکس گفته هر پارت 4 گیگ پارت اخر 1گیگ که میشه 21گیگ
یعنی واسه 3 هزار تومان باید اینجوری سطح شعورتو به همه نشون بدی ؟!
یکم فکر میکردی میفهمیدی همه ی هزینه های سایت فقط برای هاست سایت نیست و هزینه های دیگه هم داره
خدمتتون عرض کنم سایت با دامنه .ir سالانه 6هزارتومان هست و یک همچین سایتی حدود 200mb فضا می خواد که حدود 35تومان هست حالا شاید اینا بیشتر گرفتن ولی من به اینهاش کاری ندارم شما اگه عکس اول رو نگاه کنی متوجه می شی 
مصلا می خواستی بگی سایت بلدی بسازی؟ 
خب اصلا شما بگو vpsماهی 60 تومن.بنده خدا نوکر منو شما نیست که مفتی کارکنه من بودم خداییش بیشتر میگرفتم. شما هم بهتره به جای اینکه به قیمت و نرخ بنده خدا گیر بدی برو یه سایت بهتر پیدا کن که قیمتش بهتر باشه کسی زورت نکرده حتما از این سایت اکانت بخرید
بله درسته نوکر ما نیست ولی شما فکر کن هرکس بیاد با خرج حدودا ماهی 20تومان (گفتم ارزون تر هم خیلی هست این نرمالش بود) بخواد اینجوری مردم رو بدوشه
--------------------------------------------
کلا هم خدمت دوستان عرض کنم شما اگه طرفدار فیلم سریال بودین و میرفتین اشتراک دانلود فیلم و سریال میگرفتین اکثر سایت ها حدود 5ترابایت فیلم رو برای دانلود گذاشتن اشتراکشون ماهانه 4تومان هست بعد یکی بیاد برای 21گیگ فضا 4500 از شما بگیره (دیگه قضاوتش با خودتون)
آقای ظاهرا محترم ، شما هدفت از این حرکتا چیه ؟ چند وقت پیش سر 4 تا کلید اشک یک بنده خدا رو در آورده بودی . به جای اینکه تو کار بقیه سرک بکشی کارت به کار خودت باشه ، شما نگران بقیه نباش . انقدر مشکل داره این ملت که سر reborn به مشکل نخورن
خدمت شما هم بگم که دقیقا یادم نمیاد جریانش چی بود ولی یادم تو همین انجمن عکس گذاشتم که کل کلیداش رو برگردوندم می تونستم مثل خیلیا تو روم ایران اصلا نه تو انجمن بیام نه به روی خودم بیارم خیلی شیک
--------------------------------------------------------------------------
ظاهرا فهمیدن بعضی اتفاقات تو بعضی از کشور ها نشان دهنده شعور پایین شماست!
یعنی حتی نمیدونه 4500 میاد اینجا ... پیییف
ویرایش توسط Persian Leopard : 08-18-2015 در ساعت 01:47 PM
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد