کلا با بازی کسی به جایی نمیرسه !! حالا نه اینکه اینجا ایرانه و این حرفا ... اتفاقا بازی مثل دوتا حتی از ورزش های بزرگ هم بالاتره ! ولی دلیل اصلیش که به جایی نمیشه رسید نبودن اسپانسر و تماشاچی و سرمایه گذاره . دوتا رو مثل با فوتبال مثال بزنیم ... فوتبال چون طرفدار و تماشاچی زیادی داره حتی توی کشور های کوچیک و جهان سومی هم کلی درامد داره . یه بازیکن فوتبال که از بچگی فوتبال بازی میکنه به نظرم دقیقا مثل همون کسی که دوتا بازی میکنه هر روز . به همین فوتبالی ها نگاه کنید ! 24 ساعت توی فوتبال اند زندگیشون توی فوتباله حتی زمانیم که توی تمرین و بازی نیستن دارن فوتبال میبینند یا دارند درمورد فوتبال صحبت میکنند . اگه اونایی که دوتا بازی میکنند اشتباه میکنند پس اونایی هم که فوتبال بازی میکنند هم همینه وضعشون .
حالا چرا دوتا بده فوتبال نه ؟ چون شما خودتون حساب از چندین میلیون بازیکن دوتا چند نفرشون به جایی رسیدن ؟ حتی 100 نفر هم نمیشن !! فکر نکنید چون یارو International برده دیگه خر پول شده دیگه نیازی نداره . اون پول قبل اینکه بین بازیکنا پخش بشه شاید تا 40% مالیات بخوره ! بعد اون هم 10 تا 20% هم به صاحب نام تیم میرسه بعد به بازیکنا ! یعنی با اون پول فقط چند سال شاید بتونن زندگی شون رو بچرخونن ولی فوتبال حتی اینایی که توی ایران بازی میکنند هم خر پولن ...
دوتا هم شاید یه روز بزرگ بشه ولی مطمئن باشید حداقل 20 سالی زمان میبره که تا اون موقع هم معلوم نیست valve ساپورت کنه و icefrog و اینا چی بشن ...
تنها مشکلی که من میبینم اینه که خیلی ها بازی رو مثلا در حده مثلا فوتبال جدی میگیرند که مشکل همینجاست ...
خلاصه : من 7 روزه هفته فوتبال بازی کنم با اینکه دوتا بازی کنم هیچ فرقی نداره.