من اصلا بوکی استفاده نکردم نه بانسی نه هیچی ، ایدی هم دست خودم بوده برای همینه که جای سواله ، هیچکس ندیدم این اندازه یا خیلی کم دیده میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من اصلا بوکی استفاده نکردم نه بانسی نه هیچی ، ایدی هم دست خودم بوده برای همینه که جای سواله ، هیچکس ندیدم این اندازه یا خیلی کم دیده میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه اینارو استفاده نکردین باید یه چیزی در حدود دو برابر لول باشه یعنی حدودا 80This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در بهترین حالت
ممکنه باگ آپدیت جدید باشه؟؟
آخرین باری که چکش کردین قبلا کی بوده؟
ویرایش توسط samdeloges : 01-30-2016 در ساعت 06:01 PM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
اقا کسی فیلتر شکن مجانی سراغ داره لینک بده ؟ لنترن و سایفون که کلا خرابن
اگه میشه پ.خ کنید ...
اگه واسه pc ميخواي f*r*e*e*g*a*t*e خوبهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سايتايه مورد دارو هم خودش فيلتر كرده اما براي Youtube و face خوبه
هر چی بیشتر میگذره بیشتز از این کشور حالم به هم میخوره
اکثر فروشنده هاش (80% منظورم هست نه همه) دزد شدن ، اصلا نمیشه به کسی اعتماد کرد چیزی خرید
خیلی وضعیت قدرت خریدمون خوبه ، دزد هم بهش اضافه شد.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Dav1d (01-31-2016)
hot++++spot Elite
همیشه جواب میده
[DR.[mmL (01-31-2016)
باگی در کار نیست همیشه اینجور بوده ، یکی از دوستان میگه از رو تجربه هم میده اما من بازیکنای بزرگم نگاه کردم اینجوری نبودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عجب!!
پس چندروز دیگه باید تو تیم سیکرت ببینیمتون احتمالا
Audrey Hepburn
نه ، بخاطر این چیزا نمیگم برا خودم عجیب بود گفتم شاید کسی دلیلش رو بدونه ، من نه ارزوی بزرگ شدن در دوتا رو دارم نه ... فقط دورانی بود که به چشم تفریح میبینمش ، دنیای پیشرفت من جای دیگه ای هستش نه توی بازی و پشت کامپیوترThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من میگم اگه باگ نیست پس یعنی خیلی خوفین دیگه پیشرفت نمیخواد که سکرت باید از خداش باشه شما رو بگیرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعدشم کی گفته پیشرفت در یک زمینه راه پیشرفت در زمینه های دیگه رو میبنده؟؟؟
Audrey Hepburn
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©