عزیزان شبک hip hop شاید واسه ما جالب نباشه و به قسمت های مختلف خواننده توجه کنیم ولی برای خارجیا سبک مورد احترامیه
عزیزان شبک hip hop شاید واسه ما جالب نباشه و به قسمت های مختلف خواننده توجه کنیم ولی برای خارجیا سبک مورد احترامیه
FIFA_PES (01-28-2016)
و من همچنان منتظر ظهور شهاب -wc3 هستم،برای ظهروش صلاوت...
من اگه اینقد یکیرو منتظر میزاشتم خودم برا طرف گیفتش میکردم مجانی
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
dark druid (01-28-2016)
آقا یکی دیگه این ایمورتال LION رو نداره به fu رفتم دقیقا 12 ساعت فیکس هست w8 ing هستم.
2LM8= too late mate
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Sent from my iPhone using Tapatalk[/QUOTE]
انصافا سرویس کردین خودتونوThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امکانش براتون نیست که از استیم خریداری کنید¿¿؟
ویرایش توسط samdeloges : 01-28-2016 در ساعت 10:14 PM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
پولی توی کارتم نیست متاسفانه،وگرنه نقدی حاظرم جا 2 هزار تومن 10 تومن بدم ولی خب متاسفانه پول توی کارت ندارم...
آقا کسی اکانت 4k با قیمت دانشجویی حساب کنه خریدارم پ خ کنید اگه دارین
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
اگر ارزون بود منم میخریدم خخخخ !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لعنت به هرچی بیشعور نوب
د اخه گوساله تو مگه مجبوری بیای بازی شعورت در حد بزه ؟
http://www.dotabuff.com/players/319500133 بازی اخرش که همه هرچی تونستن فید دادن پودج هوک بلد نبود : |
ویرایش توسط dark druid : 01-29-2016 در ساعت 12:42 AM
ای بابا چه بدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته منم حاضرم برای هیرو مورد علاقم پول خرج کنم(که کردم )
ولی اگه پیداهم نشد زیاد خودتونو عذاب ندید مثلا من برا death prophet (که آواتارمم هست خخخخ) آیتم فقط یه دامن دارم که rare عه
ویرایش توسط samdeloges : 01-28-2016 در ساعت 11:53 PM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Apdentist (01-28-2016)
نه خودم رو ناراحت نمیکنم،خود من اون آیتم رو به تعداد زیاد داشتم ولی خب شهاب گفت دارش برای ترید ولی بد قولی کرده.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©