یکی اونجا نبود به ایشون به گه تو سرعت اینترنت همراه ایران آخرین رتبه جهان رو داره؟
یکی اونجا نبود به ایشون به گه تو سرعت اینترنت همراه ایران آخرین رتبه جهان رو داره؟
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
از ته قلب برای این **** آرزوی مرگ دارم
توی کل دنیا از کاهش قیمت استقبال میشه توی ایران وصله دامپینگ میزنن بهش !!
درصورتی که کاری که ایرانسل داره میکنه با دامپینگ تفاوت داره.
تیتر خبر رو باید میزدن "شرکت زیرساخت سدی بزرگ در برابر ارزانی اینترنت !"
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
A_W_Z_2 (07-23-2016)
25 مگابایت اینترنت همراه ایرانسل 600 تومن.خداییش اینو تو دنیا نشون هر کی بدی برات زار زار گریه میکنه
فکر میکنی اینا میمیرن ؟ سخت در اشتباهی تا خیلی ها رو نکشن دست نمیکشنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این **** همشهری منه اگه ببینمش به *** میدمش
ATER (07-23-2016)
قرار بود از امروز تمام سرویس های اینترنتی خانگی و همراه بین 15 تا 30 درصد ارزون بشه و همه شرکت های ارائه دهنده اینترنت باید تعرفه های جدید بدن
تا الان که هیچکدوم از isp ها این مورد رو رعایت نکردن x (فکر کنم ساعت 12 شب این کارو بکنن یهو سوپرایز بشیم)
امیدوارم روزی بیاد که ما ایرانی ها هم طعم اینترنت ارزون با سرعت بالا رو بچشن (البته این در حد یه رویاست)
کم کردن فکر کنم شاتل حجم 50 گیگی یه 2ت ارزون تر شد . ولی البته راست میگن این قیمتا توی ایران خیلی پایینه برای اقای میلیاردر!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مخابرات که از 3500 شده 2950
نه ایرانسل نه پیشگامان هیچ تغییری تو بسته هاشون ندادن.
فقط مسخره بازیه و دیگر هیچ
Hossein.IR (07-23-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©